Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsővel életed végéig?! Miért savanyú a szőlő egyeseknek?
Akiken a fél világ át ment, jár a szája, hogy mennyire nem jó az, ha az Elsővel maradsz életed végig. Én ha elfogadom, hogy másnak volt 6-7 partnere, nem szólom meg, akkor más miért szól be annak akinek egy van és az olyan akivel maradna élete végéig?
Én pl. egy ilyen kapcsolatban vagyok. Az első szerelmem (előtte volt még kapcsolatom, nagyon rövid, de Ő az első akivel lefeküdtem stb). Nagyon boldogok vagyunk, semmi nem hiányzik az életünkből, csak az összeköltözés, ami még várat magára 2 évet, egyetem miatt...
Folyton találkozom beszólogatásokkal, hogy hagyjam ott, mert nem lesz jó vége bla bla...mondja ezt akinek annak idején nem jött össze...bezzeg akiknek össze jött biztatnak, hogy milyen édesek vagyunk remélik örökre együtt leszünk:)
A másik: Kapom a megjegyzéseket, hogy előtte mással is kellett volna lennem, mert nincs viszonyitási alapom...kicsit ellentmondásos, mert a 15-16 éveseknek azt tanácsolják, hogy ne szeretkezzenek (amivel egyet is értek). Aztán szerintem csodálatos dolog a szüzesség elvesztése azzal az emberrel akit férjemül választok, nekem ez sokat jelent...érzelem nélkül nem is menne soha...
Persze rengeteg jó pl. van a családban az ilyen hozzánk hasonló kapcsolatokra, pl. párom szülei, de akiknek ez nem jött be állandóan fikáznak...Mindenkinek a maga élete. Miért kell beszólni, szerintem csak savanyú a szőlő, mert az ilyen kapcsolatokban van VALAMI ami a többiben nincs és nem is lehet soha...
Ez a "szerezz tapasztalatot minél több partnerrel" csak mostanában divat. Régebben a férfiak közül is kevesen váltogatták állandóan a nőket,a lányok pedig többnyire szűzen mentek férjhez. Igaz,nem minden házasság volt boldog,de a legtöbb igen. Igaz,hogy egymás hibáit elnézték,megbeszélték a problémáikat is.
Ami pedig a szexet illeti: kb.15 évvel ezelőtt hallgattam egy szexológus tanácsát:szerinte ott jó a szex,ahol a pár lelkileg is egyhullámhosszon van.Egymásra kell figyeleni,egymás testét megismerni,nem csak a saját élvezetemmel törődni,akkor ezen a téren sem lesz gond.
Tapasztalatom szerint ez igaz.
Ne törődj az írigyekkel,és sok boldogságot nektek.
én is úgy vagyok vele,mint te .volt előtte is egy kapcsolatom,de Ő volt az első:) és nem is kell senki más.:)
fél éve jegyesek vagyunk,érettségi után esküvő♥
18L,32F:)
19:o5
HA nem lennék boldog nem maradnék Vele, csak mert az Első...érted:D de boldog vagyok Vele és nem fogok szakítani, csak mert az első...:) erre gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!