Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez OKÉ? Összejönnél egy ilyen fiúval?
Egy divatmajom....
Igazi Férfit keress, és ne cuki pelyhedzőállú fiúcskákat..
A párom is ad magára, mégse mondja rá senki, hogy b.uzi. Nem vasalja a haját, nem festi, és bár ügyel arra, hogy mit vesz fel, és van ízlése, mégis férfias.
Attól, hogy valaki ad magára, még nem kell, hogy b.uzis is legyen.
Szerintem ez tök jó dolog!Ad magára!
Van olyan pasi is aki mint a nők reszeli a körmét,és átlátszó,körömerősítő lakkal bekeni.Ebben nem láttok rosszat.
Az ilyen pasi odalent is ad magára rendesen!Hát inkább minthogy büdös legyen,és ápolatlan!!
Örülni kéne ennek!
Jó lenne ha ilyen pasim lenne.Én szeretem ha egy pasi éppen olyan ápoltak,és adnak magukra mint a hölgyek!
25L
a gyuras is felszines. en a vekony, eros, igazi izmokat szeretem amik nem proteintol es sulyzotol van hanem sporttol.
festett hajuval szoba sem allok. vasalt hajuval is csak egy koszones erejeig de tetszeni sosem fog, max mint barat.
szolisokkal ismet nem targyalok. gyantasokkal sem. koromlakkosokkal es alapozosokkal sem.
ez nem apoltsag hanem metroszexualitas. az apoltsag az hogy borotvalkozik (vagy rendezi a szakallat), nem pattanasos, hasznal dezodort, szorteleniti a honaljat, sosincs kellemetlen szaga, tiszta a ruhaja es a cipoje, nem zsiros a haja, nem cigiszagu a szaja, rendezett a korme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!