Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan fiúval aki 20 elmúlt és még szűz?
Figyelt kérdés
A fiú nem csúnya, 20-21 éves, talán még jóképűnek is mondható, nem is kövér.
Ha egy beszélgetés alkalmával megtudnád hogy még szűz akkor az kizáró ok hogy összejöjj vele?
Légyszi kort írjatok.
2011. márc. 1. 18:23
1/26 anonim válasza:
Remélem vannak olyan lányok, mert még én is 21 éves szűz vagyok. Lehet jelentkezni priviben, ha valakit érdekel a dolog.:)
2/26 anonim válasza:
Ha nem lenne túl fiatal hozzám, és elmebeteg sem, örülnék neki.
3/26 anonim válasza:
Én is szűz vagyok még 21 évesen, de nem hiszem hogy itt kéne keresnetek magatoknak nőt.Ha nem vagytok rondák akkor csak szerezzetek egy csajt nem hiszem hogy ezért kinevetne, mondjuk nekem nehezebb mert én ronda is vagyok :P
4/26 anonim válasza:
Komolyan kérdezed? :D
Minden vágyam egy ilyen srác, az én koromban már nem találok senkit akinek én lehetnék az első és aki nekem lenne az első :)
18/L
5/26 anonim válasza:
És kimondja meg h szűz a srác? Azt csak ő maga tudja.
Ha nem mondja a csajnak sose tudja meg kivel jött össze.
Meg úgycsinál itt némeik mintha nem is ember lenne.
18/F
6/26 anonim válasza:
Én ronda vagyok mint az ördög segge, szóval nincs sok esélyem. Maradnak a prostik. Még gyűjtenem kell rá, mert valami jobbat szeretnék:)
7/26 anonim válasza:
18.31
Pedig én is szűzf*szú vagyok :)
18/F
8/26 anonim válasza:
Szerintem azt észre lehet venni hogy ha valaki szűz, legalább is én tuti hogy az elsőt túlparáznám. Hát azért ha 21+ évesen mikor már minden ismerősöd elvesztette elkezded kicsit komolyabban venni 18 évesen még én is szartam bele
9/26 anonim válasza:
hááát, aki szűz 21 évesen, az okkal szűz.. oké h vannak akik hála istennek várják a szerelmet, nem pedig elbasszák a szüzességüket, de ha még 21 évesen is az... háát...
10/26 anonim válasza:
Ez van nem mindenki született normális pofával vagy testtel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!