Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan fiúval aki 20 elmúlt és még szűz?
Figyelt kérdés
A fiú nem csúnya, 20-21 éves, talán még jóképűnek is mondható, nem is kövér.
Ha egy beszélgetés alkalmával megtudnád hogy még szűz akkor az kizáró ok hogy összejöjj vele?
Légyszi kort írjatok.
2011. márc. 1. 18:23
21/26 anonim válasza:
az én szerelmem is 18 éves és én vettem el neki és pár hét alatt teljesen bele tanult a dolgokba. nem mellékesen egy szűz pasit te irányítasz és saját magadra formálod h neked mi jön be :D
22/26 anonim válasza:
Nem tudom, ki az, aki írt, de nagyon nem megy el neki a válasz... Szóval nem én vagyok bunkó :)
23/26 anonim válasza:
Öhm, igen, a 21 éves lány vagyok (előző)
24/26 anonim válasza:
Igen, a hazudozás az megy, de máshol meg mindig azt szajkózzátok hogy "tapasztalt pasit akarok mert az mennyivel jobb nyivák nyivák nyivák".
Legalább ITT, névtelenül mondjatok IGAZAT! Legalább egyszer az életben!
25/26 anonim válasza:
én nemrég vettem el egy 20 éves srác szüzességét:))
tök jó érzés,hogy velem volt először:)
L/25
26/26 anonim válasza:
hát én 10 hónap után tudtam meg, hogy a jóképű pasimnak aki a barátom volt, én voltam az első. Tehát 21 évesen feküdt le először és egyben velem is, jól néz ki, és én 17 voltam.jártunk, és 10 hónap után bevallotta, hogy úgy ahogy nekem ő volt az első, úgy neki is én voltam az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!