Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meglehet bocsajtani?
Ezzel csak az a baj, hogy amikor majd legközelebb az lesz, hogy kevesebb időtök lesz egymásra, és pont bejön a képbe valaki, megint ugyanezt fogja csinálni. Nincs garancia arra, hogy többé nem csal meg.
Amúgy meg nagyon durván súlyosbító tényező, hogy nem tőle tudod, hanem a lány mondta el. Ebből is látszik, hogy a barátod egyáltalán nem bánta meg, hogy lefeküdt vele, hiszen akkor utána ő vallotta volna be, hogy mit tett. Én a helyedben nem tudnék megbocsátani, mi 4 éve vagyunk a párommal, és egy ilyen helyzetben tuti, hogy semmi közöm nem lenne hozzá ezután, hiába szeretem.
21N
Sokat veszekedtek, alig találkoztok, ő mást keresett közben helyetted, és nálad oda a bizalom.
Komolyan nem értem, mi tart titeket még együtt?!
Ez már csak kínszenvedés lesz, az agóniát tudjátok nyújtani, de ebből már soha nem lesz kapcsolat.
Egyik jobbra, másik balra, és mindketten találtok majd valakit a közelben, akivel jól is érzitek magatokat.
Én tuti nem tudnám megbocsájtani a megcsalást...
Sokan megtudják, ezt neked kell eldöntened, de mi lesz pl ha terhes leszel? vagy ha bármi okból mondjuk 2-3 hétig nem tudtok találkozni? hanyadik megcsalás után dobnád ki?
23F
Kedves valaszolok! Nem leszek ezzel nepszeru, de nem mindegy szerintem, hogy egy olyan kapcsolatban jon ez elo 21-23 evesen, ahol meg nem terveztek kozos jovot csak ugy elvagytok es egyutt vagytok fel-1 eve, vagy olyanban ahol eljegyzesen gondolkodnak es egy eletet akarnak leelni egyutt. Utobbira nehezebb part talalni. En ferfikent ugy gondolom, hogy 50 kellemes evet lehet, hogy nem kell eldobni 5 (kellemetlen / mas / megcsalos) napert.
Nagyon elitelem az ilyen noket, akik eloszor odatartjak a p.c$ajukat, aztan meg mennek a megcsalt felhez... 31F
kérdező szóval ha nem találkoztok mondjuk 1 hónapig valami okból kifolyólag akkor te is félredughatsz? így megy nálatok?
hetente vagy 2 hetente találkoztok...együtt vagytok, nem csak dugni jártok össze! párkapcsolatban nem így kellene mennie, hogy "na most nem találkoztunk 1 hete, gyorsan megdugok valaki mást"...
ha annyira mást akar/akartok, akkor legyetek nyílt kapcsolatban, akárki lehet mással...de ha nem fér bele, akkor nem kéne...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!