Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani valamennyire a volt barátomnak miután megvert?
Lehet, ha akarsz még verést.
Ha nem, akkor dobd ki.
22:21 kész vagy :D
Nem érdemes... aki lányra kezet emel annak a farka vesszen.. de minimum... az erőfölényét ne erre használja, ha olyan kemény menjen be a büdös c*gányokhoz....
akasztani bírnám az ilyet... 16/f
hát ha meg tudsz neki bocsátani, károd nem származhat belőle. de abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem ajánlanám hogy kapcsolatban légy vele a továbbiakban, vagy úgy tegyél mintha elfelejtetted volna már amit tett veled. megbocsátani és elfelejteni 2 különböző dolog. megbocsátani oké, elfelejteni nem. szerintem akkor jársz a legjobban, ha teljesen kizárod a további életedből. max köszönőviszony de semmi több.
20/L
Na jo mielott mindenki felháborodna, h jaj h tehet ilyet csinálni elotte megkérdezném h miért tette...
Én példaul azért pofoztam fel a volt nejem mert arra jottem haza munkábol h nem nem a szomszéddal krt, hanem h otthagyta a gyerekeket a házban, egy 4 meg egy 6 évest, mert inkább lelépett a palijához mert akkor már nyilt házasságban éltunk..meg lett beszélve h őő vigyázzz rájuk,erre ott hagyta oket azért mert fontoabb volt neki az h más fa*szát szop*ja,johogy az volt az elso mérgemben h jol felpofoztam..tudom h nem vagyok férfi meg bla bla de h o se anya mert otthagyta a gyerekeit az is biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!