Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglehet bocsájtani valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet bocsájtani valamennyire a volt barátomnak miután megvert?

Figyelt kérdés
beszélőviszonyt létesíteni lehet-e?már feljelentettük.
2009. szept. 17. 22:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mire mennél vele?Az nem oldana meg semmit.Attól TE még ugyanaz a megcsalt ember maradnál,ő meg ugyanaz a hűtlen nő.Csak magadat alacsonyítanád le arra a bizonyos állati szintre...Engem is csaltak már meg,hidd el,én elintéztem annyival,hogy először kiordítottam magamból a fájdalmat,meg a dühöt,aztán megbeszéltük a dolgokat.Igaz,én nő vagyok,tehát eleve nevetséges lett volna,ha nekiállok pofozkodni.Nem oldottam volna meg vele semmit,maximum magamat tettem volna nevetségessé vele.Nem tudom,én nem vagyok az ilyen erőszakos megoldások híve.Inkább akkor kiüvöltöm magam,vagy belerúgok valamibe,de soha nem bántanám az embert,akivel együtt élek.Ő sem bántana engem,mert tisztel annyira.Ha valamelyikünk hibázik,azt megbeszéljük.Jó,lehet,hogy sokszor kiabálva,de ennél tovább nem megyünk.
2009. szept. 20. 16:17
 32/36 anonim ***** válasza:
"Én annak a híve vagyok hogy egy kapcsolatba lehet kulturáltan megbeszélni a problémákat verekedés,verés nélkül." na akkor mélyen tisztelt Nagyokos mit tennél abban a helyzetben amikor a nő ugyan igy gondolkodik ahogy sokan leirták h azt hiszi h ő szent sérthetetlen stb szal hiába probálod vele megbeszélni a dolgokat le se szarja mert tudja h ugyis max leorditod a fejét vagy hallgathatja a szentbeszédet,mindegy a lényeg az h semmi nem lesz belole????és nem kell a duma h hagyjam el mert nekem elsők voltak a gyerekek, h családban nojjenek fel stb....tehát most az isntennek nem tudod rávenni h jo lenne ha nem barátnőzne annyit,nem azt modnom h ne menjen el sehová,de zért nem kellene egy héten 3szor is elmenni este barátnokkel dumcsizni ugy h anya....és igen is meg lehet oldani mert egyszer kapott egy jo nagy budos pofont, akkor mikor kinyogte h neki joga van elmenni(a gyerekeknek is joguk lenne ahhoz h az anyjuk vele legyen), meg neki ne magyarázzon senki, szal utána a pofon után valahogy nem volt kedve elmenni szaladgálni,elgodlkozott h mivan....
2009. szept. 21. 14:13
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem érti meg,amit mondok neki,ergo nem lehet vele megbeszélni értelmesen a dolgokat,akkor elhagyom.Keresek olyat,akivel meg lehet beszélni.A fejét meg verje péppé az,aki elmebeteg állat.Meg pofozza meg az,aki idegbajos idióta.Szenvedjen vele az,aki akar.Ámen! :-D
2009. szept. 21. 17:07
 34/36 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a gyerekeidnek sem tesz jót,ha ilyen anyával élnek,Mister Nagyokos!Meg ilyen elmebeteg állativadékkal...
2009. szept. 21. 17:10
 35/36 anonim ***** válasza:

ezt nem a gyerekek előtt történt:)

meg azt hiszed az csak ugy van h elhagyom és rogton találok másikat aki nekem is megfelel meg a gyerekeknek is:)

azért egy gyereknek elég rossz h szétmegy a család,igy meg csak annyit látott h anyu meg van változva, tobbet van velunk:)

mellesleg azota midnen oké, szal én azt mondom egy két pofonal helyre lehet tenni a dolgokat:)az meg nem érdekel ki mit okoskodik ugy h nem volt még ilyen helyzetben

2009. szept. 22. 14:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Ja és a gyerekeket még egyszer nem vertem meg,még csak egy pofon se volt
2009. szept. 22. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!