Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani valamennyire a volt barátomnak miután
megvert?
Éppenhogy az utolsó tapintott a lényegre, azért nagyon nemmindegy h milyen görénységet művelt a csaj amiért kijárt neki a saller, meg nyilván nem vert félholtra egy tasli meg mikor már sokadszorra történik meg ugyanaz a pofátlanság és úgy néz ki h nem ment a pali szép szóval semmire nyilván kicsúszik a kezéből.
SZóval kedves kérdező, mivel is érdemelted ki a dádázást, mert azt ne etesd a szokott szöveget h mattrészegen hazajött a csóka a melóból és szó nélkül nekiállt megrakni a búrádat mert ez már unalmas szöveg és közel nem minden pasi ilyen. Aztán kummantani nem épp korrekt dolog, szóval az éremnek mindig 2 oldala van, valamivel nyilván sikerült felcseszni a gyereket!
2009. szept. 18. 08:50
Mi az ,hogy valamivel is kiérdemelheti???? Hol élünk??? Olyan nincs ,h kiérdemli. Talán az édes anyja vagy apja ezt megteheti ,de ,hogy 1 pasi aki a semmiből jött.. mire fel??? akkor inkább fogja és szépen kisétál az életéből.. nem megüti,megveri... gondolkozzatok már!
2009. szept. 18. 10:28
Igen és akkor mit kellett volna tennem???megdicsérni h fuu de jo h itthagytad a két gyereket önállósodni???
Ha nem pofozom meg megtette volna legkozelebb is ezt a szemétséget mert tudja h ugyse tudok vele mit csinálni, mert ugye nem lehet bántani szegényt még szavakkal se mert a kis lelki világának ártok vele..h ott rohad*jon meg ahol van
2009. szept. 18. 11:27
Van,olyan nő aki megérdemli a verést,ezt tapasztalatból mondom belőlem is kitudja némelyik nő hozni az állatott
2009. szept. 18. 12:01
Olyan van,hogy a nő bután,vagy ribi módjára viselkedik,és olyan is van,hogy ilyenkor a férfi-jogosan-leüvölti a fejét,szóban helyrerakja,fejéhez vág dolgokat,stb.Olyan viszont NINCS,hogy egy férfinak joga legyen megütni egy nőt!Tudod,Te is elég szánalmas vagy,és gyenge ember,ha csak ütlegeléssel tudod elintézni a dolgokat,kedves előző!Hiába volt igazad,ha ugyanakkor azt is bebizonyítottad,hogy emberileg ugyanolyan nulla vagy,mint a nő,akit megütöttél!
2009. szept. 18. 12:03
Nők akarták az egyenjogúságot,akkor meg ne rinyáljanak,így is a férfiak átlagba 10 évvel előbb halnak,mint a nők a nagyobb stressz miatt,úgyhogy ne dumálj kedves elöző!:)
2009. szept. 18. 12:24
Sok nő azt képzeli szerintem,hogy ők vmiféle szentek és sérthetetlenek..pfff majd rájöttök,ha anyámat szidja egy nő úgyanúgy szájba verem,mint akárki mást,de ez én vagyok:)
2009. szept. 18. 12:27
De ha egy férfi soha nem üthet meg egy nőt, akkor egy nő se üthessen meg soha egy férfit!!!
2009. szept. 18. 12:33
19/36 anonim válasza:
az ultolsónak van igaza! A nők üthetnek,rúghatnak minket a nyílt utcán mert ők nők???mi még csak kiabálni sem kiabálhatunk velük az utcán mert milyen parasztok vagyunk ők még üvölthetnek velünk leköphetnek minket???!!! Nekik mindent lehet??? nem mindenki papucs,nem mindenki viseli ezt el!!! HA A NŐ MEGÉRDEMLI pl(megcsal,kihasznál,átk.rja a fejed stb...) én semmivel sem fogok gyengébbet betenni neki mint egy megtermett férfinak!!! Ugye ha mi megcsaljuka nőket kijár nekünk egy két pofon meg alázás köpködés,ha ők teszik mi csak üljünk csendebn! Soha nem csaltak még meg,de egyszer tegye meg tuti ha nőnek és a srácnak az állát kapcsozni kellesz EZ FIX!!! de hálistennek egy nagyon jól működő kapcsolatban élek lassan 4,5 éve! hát ennyi! nálam nem tehetnek meg mindent ha ő megüt megy a válasz!
2009. szept. 18. 13:35
ne is mondjátok,nekem ebbol elég komoly balhém volt nemrég h egy csaj nekem ugrott.
Szórakozo hely elott egy 100 kilos tonna donna be volt már állva aztán nekem rontott,utott karmolt,probáltam lefogni de akkor már harapott is, vége az lett h haverom jol tarkonverte,attol meg kifekudt, persze a barátnoje akkor jelent meg és rogton rendort hivott,akik ki is jottek,és ugye csaj mit látott??h én fognám le a csajt haverom meg leuti, biztos meg akartuk eroszakolni,(inkább hazamentem volnakiverni mint h ahhoz a dagadékhoz hozzányulni)na midnegy aztán már vittek volna el minket,de az volt a szerencsénk h voltak szemtanuk meg a kidobok is odajottek h látták mi volt,felvétel is van rola mert kamera van a bejáratnál szal a végén még én kaptam felvilágositást a rendoroktol h mi van ha akarok feljelentést tenniXD
2009. szept. 18. 14:00
Kapcsolódó kérdések: