Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani valamennyire a volt barátomnak miután megvert?
Figyelt kérdés
beszélőviszonyt létesíteni lehet-e?már feljelentettük.2009. szept. 17. 22:14
21/36 anonim válasza:
Nem tudom miért csináltok ebből ekkora ügyet. Nálunk is előfordult már párszor hasonló, de mivel szeretjük egymást, hamar túl tettük rajta magunkat. És hát az igazat megvallva azért egy ilyen dolog kiváltásában mindkét fél benne van.
22/36 anonim válasza:
te 14:00, mi a fenének nem léptetek le marha gyorsan a balhé után, nem történt semmi komoly csak egy arányos védekezés, megfeküdt a dagadt lotyó, majd felkel, a csesztetés meg nem hiányzott nektek se, talán lefogott a másik k*rva aki kihívta a zsarukat?! Az egyrészt szabálytalan, mert nem korlátozhat senki senkit, másrészt érdekes lett volna egy deszka két pali ellen.
23/36 anonim válasza:
Mondjuk azért mert ha elszaladok és később megfognak, akkor még nehezebben fogom magam kimagyarázni, meg nem hagyhattuk ott a csajt se a foldon akár h is volt,szal keritettunk vizet meg felpofoztuk
24/36 anonim válasza:
,,Úgy megütöm a kis k...át,hogy állkapocsműtétje lesz!"-kiáltott fel mérgében O.István simagöröngyösi,anyja hasában barnult,30 éves lakos,miután fény derült felesége,L.Rozália szintén helyi lakos szörnyűséges tettére.Az esetet rögtön közkinccsé is tette az interneten,majd sietett munkahelyére,a helyi tyúktelepre őrködni.Előtte persze még benézett a sarki hörpintőbe,ahol az őt inzultáló pincérnőt úgy szájbaverte,hogy a fal adta a másikat.Másnap,kótyagos fejjel az építkezésen culágerkedett,és volt ideje azon elmélkedni,milyen fasza csávó is ő!
25/36 anonim válasza:
amelyik pasas megüt egy nőt, az jól megérdemelne egy tarólövért azon nyomban. amelyik nő meg ilyen pasasokkal leáll bármit is csinálni, nos az meg is érdemli a verést. szóval, szerintem az ilyen aberrált idióták verjék agyon egymást kölcsönösen, az lesz a legjobb. aki mással nem tud megoldani egy problémát, csak erőszakkal, az gyenge lúzer. igazából nem is ember. ilyen módszerekkel csak az állatok oldják meg a 'nézeteltéréseket' egymás közt, nem a normális kultúrált emberek. szóval verjék csak agyon egymást, nem kár értük. legalább annyival kevesebb gyengeelméjű idióta marad a világban, mindegy hogy hím vagy nőstény.
26/36 anonim válasza:
Én ilyet hogy megverne a párom soha nembocsájtanám meg.
semmilyen formában.
Én annak a híve vagyok hogy egy kapcsolatba lehet kulturáltan megbeszélni a problémákat verekedés,verés nélkül.
A helyedbe nem is beszélnék vele,nincs miről azok után.
27/36 anonim válasza:
Tegnap,14:38-as válasz,idézem: ,,nem tudom,miért csináltok ebből akkora ügyet!Nálunk is előfordult már párszor,de megoldottuk." Erre most csak annyit tudok mondani,hogy szánalmas...Mármint,a férfi,aki üt téged.Te meg egy birka vagy,hogy hagyod magad.Ha meg fordítva,szóval te vagy a pasi,akkor természetesen fordítva értsd.A kérdező is egy birka,ha ezek után szóba áll azzal a barommal.Ezt most nem bántásként mondom,de így van.nem megbocsájtani kell itt,hanem bekeményíteni.Amúgy megfigyelhetitek,hogy az összes ilyen nőverő állativadék vagy alul iskolázott,alkoholista,nem az idén barnult hülye-gyerek,vagy csak érzelmi intelligenciáját tekintve egy szinten van egy darab kővel.Ennyi.
28/36 anonim válasza:
:D:D Na akkor vázolom! Én mecsalok egy nőt,közületek bármelykőtöket,rajtakaptok,kiderül vagy én elmondom! Mit reagáltok? Fogadok 90% a nőknek lekever egy pofont ez tutifix! De ha ti léptek félre ugyan ez a szitu mint az előbb említett,akkor nekünk bociszemekkel kellene néznünk és magunkat hibáztatni??? ha az ember agya elborul nem beszámítható mit tesz ez igaz férfire és nőre 1aránt! A párom is elmondta nő létére h igen ha olyan dolog van kijár ám a nőknek is egy pofon h kapjon az agyához,ez még nem verés! De ha lebukunk férfiak h félrelépünk légyszi ti csak sírjatok mégcsak véletlenülse bántsatok minket egy szóval sem,főleg ne tárggyal csak álljatok nézzetek szépen ránk és mondjátok azt h neharagudj,mert ti ezt várjátok tőlünk! És aki azt mondta h csak aluliskolázott emberek tesznek ilyet,akkor hatalmasat téved ugyanis az iskolázottságot nem befolyásolja az h ki milyen dolgot tesz a magán életében! Ez a szöveg arra volt jó h te hangoztasd lenézed azokat akik kevesebb iskolával rendelkeznek mint te,gondolom neked van egy diploma az arcodba vagy már legalábbis úton van oda,és ezzel te felsőbbrendű vagy illetve annak képzeled magad! Mert attól h vkinek az iskolai tanulmányok nem mennek,tehát nem lexikális tudással rendelkezik,hanem tényleges talpraesettséggel "életrevalóssággal" ugyan olyan ember mint a diplomás sőt... ő nem vág fel! elmondanám h főiskolások,egyetimsták legnagyobb része csak LEXIKÁLIS tudással rendelkezik,de kinn az életben nem állja helyét,mert egy levelet nem bír feladni a postán,zavarba van mert egy ügyetlen,béna szar!Gyűlölöm az ilyet mikor vki ezzel dobálózik holott PL:í(a diplomás ápolók kevesebbet keresnek mint amelyiknek csak érettségije van ezért megérte nekik 4 évet szenvedni és még nagyképűsködni is azért a szaros 90ezer ft-ért!) Nekem nincs diplomám és soha nem is lesz,viszont van eszem és többet keresek a sajátkútfőmből,mint bármelyik diplomás! És igen ha én kapok egy pofont,egy nőtől,öregasszonytól,vékony vagy nagydarab férfitól,20éves sráctól vagy akárkitől aki él és mozog,nem teszek kivételt ugyanúgy kapja majd ő is az ívet tőlem,nem fogom hagyni h vki megalázzon nem fogom eltűrni h vki megüssön,szembeköpjön,belémrúgjon,nevessen rajtam! Nincs az az isten! Én ilyen vagyok lehet kövezni,lehet mártírkodni de egy dolog biztos egyikőtök sem jobb nálam mert minden egyes ember ilyen,aki azt mondja h nem az hazudik! Most sokaknak a fejébe az van h a nagyokost de megütném meg hasonlók ezzel is sajátmagatokat hazuttoljátok meg és bizonyosodik h nekem van igazam! Persze ezt senki sem fogja most beismerni! Na Üdv!!!
29/36 anonim válasza:
Azt nem tudom,ki mondta Neked,hogy a nőknek joguk van verekedni,meg ütni a pasijukat,nekik sincs,egyáltalán!Egy rohadt szóval sem mondta senki!Nekik sincs joguk megütni a párjukat,de ez fordítva is így van!Nagyon félreértettél te valamit,én nem mondtam azt,hogy akinek nincs diplomája,az hülye,hanem azt,hogy aki sz..rá veri a másikat,az általában ebből a körből kerül ki,amit leírtam az imént!(Csak halkan jegyezném meg,hogy nincs diplomám,és nem is lesz!)Itt nem a pofonokra gondoltam,hanem a sz...rá verésre.Egyébként,meg ha egy ember akár csak pofozkodástól várja azt,hogy az majd megoldja a gondjait,az lehet akármilyen tanult,vagy iskolázott,az érzelmi intelligenciáját tekintve egy nagy nulla!Ezzel most magamnak is ellent mondtam,de figyeld már meg,hogy az ilyen diszkóban ,,bálnával" verekedős,nőt tarkón ütő hülye gyerekek honnan kerülnek ki általában!Megnézheted,milyen családból jönnek!Nyilván olyanból,ahol ezt tanulják.Alkoholista apu,aki otthon mindent így intéz el,innen a minta a kicsi fiának/lányának.Azt hiszem,ez nem az állatvilág,hogy mindent ökölcsapásokkal kelljen elintézni!Ez most vonatkozik a nőkre is ugyanúgy,mert tőlük sem szép dolog ez.Ebben azért egyet érthetünk szerintem.Ha viszont valakiknek ez így jó,akkor üssék szét egymást.Nem mennek vele semmire.
30/36 anonim válasza:
Jah így már sokkal jobban tetszik és igen lehet én értettem félre vmit,de sajna tényleg sok nő úg gondolaja h azért mert ő a gyengébbik bármit megtehet! És tényleg nem old meg semmit az erőszak ez igaz,de sztem ha kellőképp tisztelné mind2fél a másik nemet ilyen soha nem történne,de ez nem így van! Vannak azok a nők akik túlsokathiszenk magukról és ütik a kanjukat és vannak férfiak akik kedvtelésből verik a nőjüket,nos mint már mondtam én az az ember vagyok aki nem bántja a nőket SOHA de ha megtudnám h megcsalnak csúnyán televerném a nő és a pali arcát egyaránt fájdalommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!