Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meglehet bocsájtani egy megcsalást?
Ha szo szerint nezem, ebben nincs hazugsag:
"Én meg azért engedtem vissza az életembe,mert azt mondta,hogy nem volt senkije, nem csalt meg,és akár meg is esküszik rá."
Nem volt az ove, mert nem jartak. Es dugtak, de nem csalt meg, hiszen ti nem jartatok.
Annak ellenere igen a teljes igazsag elhallgatasa csunya volt tole. Ki mastol varhatna az ember teljes oszinteseget, ha nem a parjatol.
Ha a párod úgy ítélte meg, hogy nem vagytok együtt az adott két hónap alatt, akkot hogy-hogy eltitkolta előtted ezt, miért mástól kellett megtudnod? Valószínűleg azért, mert ő is belátja, hogy ennek igazából megcsalás szaga van. Jó, hivatalosan nem voltatok együtt, na de akkor is...
Figyelj ha úgy érzed, hogy nem tudsz neki megbocsájtani, ha minden porcikád tiltakozik ellene, ha úgy látod, hogy nem lesz semmi olyan mint amilyen volt, akkor ne erőltess magadra olyat amit nem akarsz.
Biztosan ki lehet azt mondani hogy oke nem haragszom vagy megbocsajtok... De kizart hogy valaki ki tudja torolni es mondjuk kepes "elengedni" ejszakara.a haverokkal a parjat ugy hogy ne fordulna meg a fejeben hogy most tenylegesen mit csinalhat...
En nem vagyok megbocsajto alkat (de sokan vannak akik igen... Akik azt mondjak megbotlott az ember... Ha megbotlik pofara esik de a farka nem akad bele senkibe...)
En valoszinu soha tobbe nem tudnam a kezet megfogni mert ki tudja hol jart a keze, sose tudnam megcsokolni mert kitudja mit nyalt elotte es valoszinu ugyanigy el se tudnan kepzelni hogy ugyanugy megdugjon mint a masik csajt "szakitas" alatt...
Ha tenyleg szakitaskent kezelte volna nem titkolna hogy volt valakije...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!