Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek meglehet bocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meglehet bocsájtani egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Hosszú kapcsolatról van szó,lehet azért is megy nehezen,hogy határozottabb döntést hozzak,sajnos megtörtént amit soha nem szerettem volna átélni,a párom két hónapig mással volt,és még az sem tőle derült ki,hogy ez megtörtént,, párom azzal védekezik,hogy szakítottunk éppen,és az nem számít megcsalásnak,de ebbe csak az a gond,hogy Én tudom,hogy azért történt a szakítás mert azzal a másik lánnyal akart lenni. Nem tudom elfelejteni,az a baj,hogy amikor eszembe jut, még mindig nagyon felkavar,és azt hiszem nem tudom igazán megbocsájtani neki,mert az jut eszembe,hogy amikor két hónapig nem láttam,Én abban hittem,hogy szeret,és ha nem is jelentkezik csak azért nem hív,mert gondolkodik,és legfeljebb csak haverozik,és persze a barátok is mind ezt fújták, és mégsem ez volt.Én meg azért engedtem vissza az életembe,mert azt mondta,hogy nem volt senkije, nem csalt meg,és akár meg is esküszik rá. Aztán úgy hozta a véletlen,hogy a saját anyukájától kellett megtudnom az igazságot,szörnyen éreztem magam, nagyon nehezen tudtam feldolgozni. Szerintetek aki megcsal valakit miért teszi leginkább?elsősorban azért mert nem szereti?? Szeretném valahogy magamba helyére tenni ezeket a dolgokat,mert képtelen vagyok elfelejteni,és lezárni a kapcsolatomat.
2013. szept. 26. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, szakított veled. Mit hittél miért? :) még ha nem is lett volna más, akkor is azt jelenti hogy nem kellettél neki akkor annyira...

Szóval szakított veled. Megismret valaki mást, együtt volt vele. Már bocs, de ahhoz már semmi közöd, hiszen nem ment hozzád haza ártatlan képpel. nem bújt hozzád hogy dugojon veled is... ugye érted. Szerintem korrekt volt, mert szakított veled.

Hogy utána eltitkolta hogy volt valakije, nos látod, azért tette, mert nyilvánvaló volt hogy kiborulsz, és ő úgy ítélte meg, hogy ehhez semmi közöd.

Az más kérdés, hogy miért akart visszamenni hozzád. Ha csak azért mert a másik csaj kidobta, akkor én nem folytatnám vele, mert nyilvánvaló hogy nem kellesz neki annyira. Viszont ha azért, mert ő szakított a lánnyal, és rájött hogy téged szeret, akkor túl kéne lépned ezen.

Gyanítom nem lehetsz még valami idős, és azt hiszem a barátodnak sem lehetett valami sok kapcsolata előtted. Ilyenkor még normális, hogy az ember nem teljesen biztos abban hogy mit és kit is akar. És ha netán mégis összeházasodtok, jobban jársz ha még most túljutottál egy ilyen hullámvölgyön, mintha 10 év múlva, két gyerekkel mondja azt, hogy jaj hát megismret valakit és hát beleesett. Azért mert nem tudja hogy milyenek a nők és kitől mire is számíthat.

35/N

2013. szept. 26. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet elnézni. Aki szeret nem megy rögtön más karjába szakításkor. Helyre akarja hozni.

35/F

2013. szept. 26. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Lapát.

55F

2013. szept. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!