Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, lenézem a párom családját, lehet ebből házasság, ti mit gondoltok?
Hú, jó sok válasz érkezett. Köszönöm, hogy időt szántatok rám. Azt is elárulom, a párom is elolvasgatta őket. :) Hála Istennek nyíltan tudunk beszélni erről, meg sok minden másról is.
Nem tehetek róla, reménytelenül előrelátó, tervező ember vagyok. Ez nem rosszindulat, csak látom mik azok, amik a jövőben gondot okozhatnak. Változatlanul nem látom be, miért lennék én rossz keresztény attól, hogy nem akarok adni annak, aki nem tesz semmit a saját családjáért. Nyilván ha rengeteg felesleges pénzünk lenne, nem sajnálnák, de a körülmények miatt erre viszonylag kevés az esély. A szülei külön téma és valamelyik válaszolónál volt egy kis időzavar. Az, hogy a szülők közül bármelyik is konkrét ellátásra szorul, mint fekvőbeteg, még vagy 20 év.(nem idősek) Addigra nekünk is lehetnek felnőtt gyerekeink, nemhogy a testvéreknek. 6 gyerek között természetes, hogy eloszlik a szülők ellátása, és sose hagynám, hogy a párom ne gondoskodjon róluk. Bennem a félelmet a testvérek felelőtlensége okozza. Azért azt megemlíteném, mert valamelyik válaszoló összekevert engem mással, hogy a testvérek közül senki nem drogos, és más szenvedélybetegség sem jellemző. Egyszerűen tanulatlanok és felelőtlenek, ami veszélyeztethet minket. Köszönöm a válaszokat, tovább beszélgetünk erről, megerősítettek a válaszok, hogy erre szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!