Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, lenézem a párom családját, lehet ebből házasság, ti mit gondoltok?
Mióta vagytok együtt? Összeköltözetek már?
Egyenlőre szerintem ne a házasságon gondolkodj, hanem azon, hogy külön éljetek a szülőktől. Akkor úgyis előjönnek majd ezek a gondok, és meglátod, hogy fogja kezelni ezeket, illetve, hogy fogjátok őket együtt.
Nem tudhatjuk, hogy fog reagálni, nem ismerjük. Ha valóban szeretitek egymást, szerintem ne add fel, aztán majd a jövő eldönti. Ha nem jön össze, akkor is szétmehettek, de én a helyedben bánnám, ha feladnék egy jó kapcsolatot egy LEHETSÉGES probléma miatt, ami még itt sincs.
Megertelek teljesen.. de ok a csaladja.. ha nektek mindenetek meg lesz miert ne segithetne? Inkabb nekik mint a szomszednak... kerulhettek ti is ilyen helyzetbe vagy bajba.. nem varnad el a gyerekedtol hogy segitsen ha megteheti? Eleg erdekesen gondolkozol.. en ott probalok segiteni ahol tudok.. ha nekem nincs akkor is!!
A masik, hogy oke kereszteny vagy de a mai vilagban bele mersz menni, egy hazassagba ugy hogy igazabol nem is ismered teljesen?
Te dontesed de lakva ismeri meg egymast az ember.
Oké, akkor, hogy tisztább legyen a kép. Nincs még otthonunk, ő a szociális szférába készül én az egészségügybe. Soha nem lesz annyi pénzünk, hogy abból nagyvonalúan adakozhatnánk.
Elég sok embert ismerek, akik így kötöttek házasságot, a 20-30-40-50 év igazolja őket, de erre továbbra sem kérek megjegyzést, én az erről való gondolkodásomat nem fogom megváltoztatni, cserébe a Tieteket se szeretném. Megköszönöm a segítséget, a tanácsokat, de ezt a tényt kerüljük ki, mert ebben nem lesz változtatás.
Az a baj, hogy a házassággal nem csak az adott embert kapod meg, hanem bizony a családját is.
Gondold át, hogy tíz-húsz év múlva milyen lehetőségek lesznek és ezt te képes leszel-e elviselni. Ha nem, akkor még most kéne lépni, nem évek múlva.
Az ossze nem koltozes nem problema mi is igy hazasodtunk 26 eve es semmi hatranya nem volt.
A csalad nehez dio ha kereszteny vagy kutya kotelesseged oket segiteni.
Mi sok ilyen csaladot ismerunk.
Mi elkoltoztunk kulfoldre igy a tavolsag miatt nem kell hogy napi szinten belemenjunk egymas csaladjaba jo megoldas tuti.
De a felebarati szeretet elfogadas onzetlen segitseg osszetartas csalad fontossaga mind mind kotelesseged mint kereszteny.
En helyedben nem hazasodnek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!