Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleségek miért utálják az exférjük új párját és új családját?
persze, csúnya dolog - de szerintem maximálisan érthető
aki ellenkezőjét állítja (vagyis azt, hogy örül ennek, meg semmi gondja a volt párja új életével) az képmutató és hazug
mindenkinek fáj legalább egy picit, ha elveszít valakit, aki régen szeretett
jaj nálun is nagyon durva a helyzet. Nálunk párom volt felesége volt az aki éveken át félre lépett, ez kitudódott, és párom elvált tőle. Én akkor ismertem meg páromat mikor ő már külön költözött a feleségétől.
Amint megtudta a gyerektől, hogy apának vagyok én, na onnantól fogva eldurvult a helyzet, elidegenítések, tiltások sokasága. Lelki terror a gyereken stb. "ne szeresd az új lányt, hisz ő nem az anyukád" ezt a gyerek mondta vissza sajnos.
Viszont mindezek ellenére a kislány imád engem, érzi hogy nem vagyok rossz ember, bármennyire is ezt hallja.
gyereknek már azzal tömte a fejét, hogy hamarosan jön az új baba apánál, és te már nem leszel fontos. (hozzáteszem abszolút nincs napirenden még nálunk a közös baba)
Azért nincs napirenden, ugyanis a bíróság fél éve nekünk ítélte a kislányt, ugyanis mint említettem nagyon eldurvult az édesanyuka és jobbnak látta a bíróság ha nálunk nevelkedik. Tehát először is a kislány lelki világát szeretnénk rendbehozni, aztán esetleg szóbajöhet a családbővítés.
Ja elvileg úgy tudjuk hogy együtt van azzal a férfivel akivel csalta éveken át páromat. tehát elvileg mi is úgy tudjuk hogy ő egy boldog nő, aki megtalálta élete párját, ellenben még a mai napig velünk foglalkozik, olyannyira, hogy még mindig páromról tesz ki intim képeket közösségi oldalra...:S
tehát a kérdésre a válaszom: Irigység, irigyek hogy esetleg a volt férjük boldog, és irigylik ezt.
és van egy másik vonala is a dolognak, szerintem sok anyuka nem tudja elviselni azt, hogy az új barátnőt is megkedveli a gyerek.
Én az a bizonyos "új kapcsolat" vagyok, akit az ex utál.
A gyerek jobban szeretett nálunk lenni mint otthon. Mára ez sajnos megszűnt, az ex tett róla.
A párom jobban szeret, törődik velem, mindent együtt csinálunk.
Én aranygyűrűt kaptam a páromtól, míg az ex csak acél eljegyzési gyűrűt. Ez is nagyon szúrja a szemét.
Mi együtt lakunk, az ex a szüleivel él és csak néha néha alszanak együtt a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!