Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleségek miért utálják az exférjük új párját és új családját?
Figyelt kérdés
Vannak olyan helyzetek, amikor az "új nő" miatt megy tönkre a házasság, bár szerintem 2 fél egymáshoz való viszonyán és törődésén múlik legföbbképpen, hogy ne menjen tönkre. De amikor nem egy harmadik ember miatt megy szét a kapcsolat, akkor is ugyanúgy utálják az exfeleségek a volt férjük párját. Akkor miért??2012. márc. 19. 09:00
21/24 anonim válasza:
Én nem utálom az exférjem új párját, meg fogadott gyermekeit, sőt a kisebbik sokszor van nálunk. Tehát ne általánosíts.
22/24 A kérdező kommentje:
Nem általánosítani akartam, bocs, ha valakit megsérteettem. Vannak kivételek. Bár továbbra sem értem, hogy egyesek miértírígykednek, mikor sokkal jobb helyzetben vannak, mint a másik fél és annak új családja.
2012. márc. 20. 12:55
23/24 anonim válasza:
Én azt látom, és magam is megtapasztaltam, hogy a legtöbb esetben a válást a férfiak nem tudják higgadtan, inteligensen kezelni, ezért ott tesznek keresztbe a (volt) feleségnek, ahol csak tudnak, így írthető, hogy később az exfeleség nem nagyon szívleli a volt férjét, és esetleg szúrja a szemüket, hogy ők küzdenek a mindennapokban a gyerekkel, az élettel, az exférjük pedig vígan elvan, és közben fizet 10 e ft gyerektartást..., ha fizet egyáltalán...
24/24 anonim válasza:
Van ahol a volt feleseg nem hagyja a ferjet a gyerekek közelebe menni, pedig szivesen osztozna a problemakban es költsegekben is, ahogy a gyerekek felügyeleteben is. Csakhogy anyuka nem tudja elviselni, hogy esetleg a gyerekek megkedvelik a masik nöt is. Holott tisztaban kellene lennie azzal, hogy a gyerekeknek az anyjuk az alfa es omega kisgyerekkorban, a masik neni lehet kedves, de NEM anyu az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!