Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleségek miért utálják az exférjük új párját és új családját?
10. Barcsak mindenkinel igy lenne. :)
Egyebkent pedig en is uj baratnö vagyok, es en meg közelröl nem is lattam az exet, mert piszokul kerül, ki nem allhat, azt tudom, a gyerekeket is oltja rendesen, mar amelyik hagyja magat. Mar majd egy eve lakok a parommal, de meg mindig nem oldodott a helyzet. Pedig en szeretnem, mert senkinek sem jo ez igy. De sajnos nem minden mulik rajtam, többszereplös a meccs. Szerintem ö engem azert utal, mert feltekeny, anno a ferje hagyta el, ö meg szerintem mindig a multban el.
Nem mindenki lendül ezen olyan gyorsan tul. Nala en evtizedeket saccolok. :)
Kedves Kerdezö, nem mindenki olyan nemeslelkü, hogy meg tudjon bocsatani, sokan a gyülöletet tartjak a legföbb energiaforrasnak, ami hajtja öket. Csak közben sokminden elveszik, ami igazi ertek lenne.
Lasd, a leszavazasokat, stb... Itt, ha az ex nem köpköd lepten-nyomon a jelenlegi elettarsra mindenfele forumon, mar az erkölcstelenseg kategoriat surolja.
Modernkori boszorkanyüldözes... De mire jo? A hazassagot nem hozza rendbe, az eletükön nem javit, csak ront, a gyerekeken plane, ... megis csinaljak, de miert? Mert önceluak es kicsinyesek az ilyen emberek, es csak a maguk igazat ismerik el! Azt nem, hogy valamit ök is elb*szarintottak, ha ez igy alakult!
Ez egyrészt általánosítás, másrészt meg csak a nő lelkületétől függ. Lehet, hogy azzal akar bizonyítani, hogy ő a jobb fél, hogy a volt férjének nincs családja. Vagy mert kárörvendő típus.
De rengeteg olyan eset is van, ahol az új feleség nem hajlandó megérteni, hogy van közös múltja az exfeleséggel az exférjnek, és még ha nem is szeretik már úgy egymást, mondjuk a gyerek miatt tartaniuk kell a kapcsolatot, és féltékenykedik...
én az a válaszoló vagyok, ahol nekünk ítélte a bíróság a kislányt. (engem is lepontoztak) :)
dióhéjban, hogy megértéstek mennyire eltud valaki borulni, és mennyire felülkeredik a gyűlölet, mint inkább a gyereke iránti szeretet.
Én azt vallom, hogy ha egy volt feleség bántani akarja a volt férjét akkor számos eszköze van rá. (pl. menjen oda keverjen le egy taslit a volt férjének. De egyedül jöjjön, ne lássa senki, legfőképp a gyerek) Viszont, azt teljes mértékben elítélem amikor már a gyerek előtt teszi mindezt az édesanyuka. Mert egy felnőtt ember jobb esetben feltudja dolgozni azt, hogy vele most vki szemétkedik, ám egy gyermekben visszafordíthatalan lelkisérülést okozhat. Mi ez az amit most próbálunk kikezeltetni a gyerkőcből szakember segítségével.
Hogy érezzétek mennyire eltudja taktikázni magát egy anyuka. Míg nem volt ítélet, gondolta most jól kifog szúrni az édesapukával, és visszatartotta a gyermek útlevelét nyáron. Így a gyermek nem jöhetett el a tengerhez. Na puff. az édesapuka nehezen ugyan, de túltette magát ezen, ám a gyermek lelki beteg lett, mert nagyon várta az utat. Vagy gyerek előtt megütött engem, fellökött, édesapukának a kocsikerekét kiszúrta a gyermek előtt!! Ezek apróságoknak tűnhetnek, ám kérdem én, mégis kinek ártott ezzel igazán? Nem páromnak, és nem nekem, hanem a saját, elvileg szeretett, imádott gyermekének.
Szóval ezek a folyamatok vezettek odáig, hogy a pszichológiai vizsgálat is megerősítette azt, hogy gyermek nálunk érzi magát biztonságban.
Tehát ha ez az anyuka most magába néz, én feltenném neki a kérdést:"Megérte? Most elérte a célját?"
Párom fogalmazta meg nagyon jól egyszer. "a volt feleségében a gyűlölet már felülírta a saját gyereke iránti szeretetet" És innentől fogva számomra ez az édesanyuka megszűnt édesanyukának létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!