Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az exfeleségek miért utálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfeleségek miért utálják az exférjük új párját és új családját?

Figyelt kérdés
Vannak olyan helyzetek, amikor az "új nő" miatt megy tönkre a házasság, bár szerintem 2 fél egymáshoz való viszonyán és törődésén múlik legföbbképpen, hogy ne menjen tönkre. De amikor nem egy harmadik ember miatt megy szét a kapcsolat, akkor is ugyanúgy utálják az exfeleségek a volt férjük párját. Akkor miért??
2012. márc. 19. 09:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

10. Barcsak mindenkinel igy lenne. :)

Egyebkent pedig en is uj baratnö vagyok, es en meg közelröl nem is lattam az exet, mert piszokul kerül, ki nem allhat, azt tudom, a gyerekeket is oltja rendesen, mar amelyik hagyja magat. Mar majd egy eve lakok a parommal, de meg mindig nem oldodott a helyzet. Pedig en szeretnem, mert senkinek sem jo ez igy. De sajnos nem minden mulik rajtam, többszereplös a meccs. Szerintem ö engem azert utal, mert feltekeny, anno a ferje hagyta el, ö meg szerintem mindig a multban el.

Nem mindenki lendül ezen olyan gyorsan tul. Nala en evtizedeket saccolok. :)

2012. márc. 19. 11:15
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ok nélkül nem utál senki senkit. Akkor van ez (párkivételtől eltekintve), amikor a szerető szedi szét a családot, vagy az apa otthagyja afeleségét és a gyerekeket, hogy keressen újat.Azok megmegélni nem tudnak, új társról több gyerekkel már szó sem lehet, magyarán az apa tönkreteszi az egész családját, a gyerekeit maga miatt. Ilyenkor is inkább az apának próbál a volt feleség keresztbe tenni, kölcsön kenyér visszajár. Tapasztalatból írom, engem itthagyott a férjem minden nyomós ok, veszekedés nélkül, hogy keressen egy könnyebb életet, mert nehéz a sok gyerek, főleg hogy sérült is van. Én meg hittem az ígéreteinek, háztartásbeli maradtam, pedig diplomám, nyelvvizsgám van. Most aztán sehová nem kellek a gyerekekkel, megélni alig tudok, míg ő étterembe, fürdőkbe, fesztiválokra jár az új nőjével, mert neki az sokkal jobb. Hát azt elhiszem, viszont mi a gyerekekkel azóta is csak bámuljuk értetlenül a falat, az utcára sincs kedvem kimenni. Csak ülünk, és nézünk vagy bőgünk. Ennek már 1 éve, rossz vége lesz, azt sejtem, de még várok, hátha alakul valami.Persze hogy nem fogom kedvelni sem az "apjukat" , sem az új nőt, akivel helyettünk éli az életét.
2012. márc. 19. 11:31
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
Ha a férje elhagyta gyerekEKkel,nem is fog oldódni, mert a feleség ezzel el lett ásva. Szép párt találtál, tönkretette a feleségét a gyerekeivel maga miatt. Csak nehogy te is így járj, mert ez nála no problem.
2012. márc. 19. 12:14
 14/24 A kérdező kommentje:
Az addig oké, hogy nem tudja elfogadni a helyzetet, amikor egyedül marad a nagyvilágban a gyerekekkel apa és társ nélkül. De amikor már elméletileg boldog kapcsolatban él az élettársával és már 5 év eltelt a válás óta, akkor miért szól be? Miért mondja a gyereknek, hogy az a nő, csak egy k..va akit apa el fog hagyni? (amit 4 éve nem tud szétrombolni) Ilyenkor, amikor ráadásul 100 km-re élnek egymástól miért kell piszkálódni? 5 év után is még féltékeny?? Mire irígy, jobban élnek mint mi?? Mi szerényen élünk, de boldogan, ők gazdagok és....
2012. márc. 19. 12:17
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Mrt gyerekekkel a válás többnyire tragédia, egy család széthullása, aminek egész életre kihatása van. Több gyerekkel a nőnek már nem lehet családja, ami mindennél fontosabb, és a gyerekeiből sem lesz normális ember nagy eséllyel. Ezt nem szabadna, csak ha nagyon nyomós indok van rá, de akkor meg nem is utálkozik a volt feleség, hanem hidegen hagyja a dolog.
2012. márc. 19. 12:23
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
15. Az szerintem, hogy a patchwork csaladban elö gyerekekböl nem lesz normalis ember, enyhen szolva vitatando. Minden a szülökön mulik ugyanis, hogy hogyan kezelik a helyzetet! Eljenek akar együtt, akar külön! Es az sem igaz, hogy a teljes csaladban felnött gyerekek mindegyike "normalis", mert nem az! Ez egy ostoba altalanositas csak.
2012. márc. 19. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az azért elég sokat elmond a betokosodásról, hogy azt a választ ahol nincs utálat az exek között lepontozzák. Kedves exnejek, ha kicsit másként állnátok a dolgokhoz, és elfogadnátok, hogy utánatok is van boldogság, akkor lehet jobb életetek lenne, mint így, hogy az az egyetlen örömötök, hogy a normálisan együttélő embereket lepontozzátok!
2012. márc. 19. 14:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezö, nem mindenki olyan nemeslelkü, hogy meg tudjon bocsatani, sokan a gyülöletet tartjak a legföbb energiaforrasnak, ami hajtja öket. Csak közben sokminden elveszik, ami igazi ertek lenne.

Lasd, a leszavazasokat, stb... Itt, ha az ex nem köpköd lepten-nyomon a jelenlegi elettarsra mindenfele forumon, mar az erkölcstelenseg kategoriat surolja.

Modernkori boszorkanyüldözes... De mire jo? A hazassagot nem hozza rendbe, az eletükön nem javit, csak ront, a gyerekeken plane, ... megis csinaljak, de miert? Mert önceluak es kicsinyesek az ilyen emberek, es csak a maguk igazat ismerik el! Azt nem, hogy valamit ök is elb*szarintottak, ha ez igy alakult!

2012. márc. 19. 16:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez egyrészt általánosítás, másrészt meg csak a nő lelkületétől függ. Lehet, hogy azzal akar bizonyítani, hogy ő a jobb fél, hogy a volt férjének nincs családja. Vagy mert kárörvendő típus.

De rengeteg olyan eset is van, ahol az új feleség nem hajlandó megérteni, hogy van közös múltja az exfeleséggel az exférjnek, és még ha nem is szeretik már úgy egymást, mondjuk a gyerek miatt tartaniuk kell a kapcsolatot, és féltékenykedik...

2012. márc. 19. 17:30
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

én az a válaszoló vagyok, ahol nekünk ítélte a bíróság a kislányt. (engem is lepontoztak) :)

dióhéjban, hogy megértéstek mennyire eltud valaki borulni, és mennyire felülkeredik a gyűlölet, mint inkább a gyereke iránti szeretet.

Én azt vallom, hogy ha egy volt feleség bántani akarja a volt férjét akkor számos eszköze van rá. (pl. menjen oda keverjen le egy taslit a volt férjének. De egyedül jöjjön, ne lássa senki, legfőképp a gyerek) Viszont, azt teljes mértékben elítélem amikor már a gyerek előtt teszi mindezt az édesanyuka. Mert egy felnőtt ember jobb esetben feltudja dolgozni azt, hogy vele most vki szemétkedik, ám egy gyermekben visszafordíthatalan lelkisérülést okozhat. Mi ez az amit most próbálunk kikezeltetni a gyerkőcből szakember segítségével.

Hogy érezzétek mennyire eltudja taktikázni magát egy anyuka. Míg nem volt ítélet, gondolta most jól kifog szúrni az édesapukával, és visszatartotta a gyermek útlevelét nyáron. Így a gyermek nem jöhetett el a tengerhez. Na puff. az édesapuka nehezen ugyan, de túltette magát ezen, ám a gyermek lelki beteg lett, mert nagyon várta az utat. Vagy gyerek előtt megütött engem, fellökött, édesapukának a kocsikerekét kiszúrta a gyermek előtt!! Ezek apróságoknak tűnhetnek, ám kérdem én, mégis kinek ártott ezzel igazán? Nem páromnak, és nem nekem, hanem a saját, elvileg szeretett, imádott gyermekének.

Szóval ezek a folyamatok vezettek odáig, hogy a pszichológiai vizsgálat is megerősítette azt, hogy gyermek nálunk érzi magát biztonságban.

Tehát ha ez az anyuka most magába néz, én feltenném neki a kérdést:"Megérte? Most elérte a célját?"

Párom fogalmazta meg nagyon jól egyszer. "a volt feleségében a gyűlölet már felülírta a saját gyereke iránti szeretetet" És innentől fogva számomra ez az édesanyuka megszűnt édesanyukának létezni.

2012. márc. 20. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!