Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akarja, hogy Erasmusra kimenjek vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt. Ősszel kimegy egy németországi kisebb városba Erasmusszal, és mikor mondtam, hogy vele megyek, azt mondta, hogy csak 5 hónap, amúgy is hazajön majd 2-2 hétre, nem szeretné ha feladnám a munkám, illetve az ösztöníjából nem tudna fizetni két főre albérletet, örül, ha valami koleszban kap helyet. És én is meglátogathatnám amúgy. Bár főiskolai diplomám van, nehezen tudtam elhelyezkedni, majdnem 1 évig voltam otthon, fél éve dolgozom a jelenlegi helyemen. De én feladnám ezt is a barátomért. Aztán azt is mondta, hogy nyelvet szeretne tanulni, nem tudna velem úgy foglalkozni, külföldi haverokat is akar szerezni. Nem szeret? Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.

2016. máj. 26. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
na én pontosan ezért szakítottam a barátnőmmel, így rámtapadt és nem volt mellette semmi magánéletem (mondjuk fiatalabbak vagyunk és még nem éltünk együtt) ő elvárta, hogy várjak egy évet és menjünk egyetemre, mikor felhoztam, hogy szeretnék majd erasmusra menni, elkezdett hisztizni, hogy mit gondolok én, hogy itt hagyom. Szóval mikor az egyetemi jelentkezés jött már tényleg nem bírtam elviselni ezt és szépen megmondtam neki, hogy mindkettőnknek jobb lesz ha külön vállunk
2016. máj. 27. 07:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Törődj bele. A leírásod alapján tényleg nem éri meg kimenni... a barátod reálisan gondolkozik, te meg rózsaszín szemüveggel, mint vmi tini. De tényleg, még magának sem talált helyet, nem is tudná fizetni, neked van munkád (a mai világban ezt meg kellene becsülni). Azt sem írtad, hogy te mit csinálnál ott? Ücsörögnél a fenekeden egész nap? Vagy a Mekiben forgatnád a sültkrumplit? 25 évesek vagytok, fél év annyira nem nagy idő... ki lehet bírni. Az nekem nagyobb baj itt, hogy te ennyire függsz a párodtól, hogy ennyire kétségbe vagy esve attól, hogy nem minden nap együtt vagytok.
2016. máj. 27. 11:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
"nem szeretné ha feladnám a munkám, illetve az ösztöníjából nem tudna fizetni két főre albérletet, " - ere mi a te válaszod?
2016. máj. 27. 12:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha öt hónap különélést nem bír ki a kapcsolatotok - ráadásul úgy, hogy közben találkozhattok is néha -, nem sok jövőt jősolok ennek a szerelemnek.

Magadban nem bízol, vagy benne?

2016. máj. 27. 12:04
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem az is gyanús, hogy a fiú már hónapokkal előre szabadkozik, hogy nem lesz rá ideje meg "külföldi haverokat akar szerezni". Ez mióta egész napos program? Ezeket itthon is csinálja az ember, mégis van ideje a párjára. Egy ilyen hallatán bennem felmerülne, hogy vajon kiket akar még megismerni és miket akar még csinálni a barátnő zavarása nélkül? Egy komoly kapcsolatban a prioritások semmilyen esetben nem változnak, de úgy tűnik ez a fiú addig parkolópályára akarja állítani a kapcsolatát.
2016. máj. 27. 15:52
 16/25 anonim ***** válasza:

15-ös

hát de most van arról szó, hogy a barátnője is menne vele, mikor szabadkozzon, ha nem most? majd a reptéren, hogy ááá babám, meggondoltam

itt a kérdező bnője aki akaszkodna

2016. máj. 27. 16:22
 17/25 anonim ***** válasza:
*mármint a kérdező maga aki ráakaszkodna a barátjára
2016. máj. 27. 16:22
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező is akaszkodik de szerintem akkor sem normális indok az, hogy nyelvet akar tanulni meg külföldi haverokat akar...
2016. máj. 27. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#18, szerintem ez teljesen világos indok, nem is értem...

" nem szeretné ha feladnám a munkám, illetve az ösztöníjából nem tudna fizetni két főre albérletet,"

2016. máj. 27. 17:33
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem akkor sem normális indok az, hogy nyelvet akar tanulni meg külföldi haverokat akar..."

De igen, bizonyos mértékig normális.

Ha ideje nagy részét azzal tölti, hogy magyarul társalog a barátnőjével és nincs rászorítva az adott ország nyelvén való beszédre, nehezen tanulja meg annyira, hogy pl. vizsgázzon is a szakterületén.

Egy nyelvet csak akkor lehet rendesen elsajátítani, ha az ottani lakosokkal tudunk kommunikálni.

A kifejezésekről és a szokásokról nem is beszélek.

Meg aztán mit csinálna a kérdező egész nap, míg a barátja az egyetemen van vagy otthon tanul? Nem lenne sok ideje vala foglalkozni, az biztos!

Ennek csak sértődés és sírás lenne a vége.

2016. máj. 27. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!