Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja, hogy Erasmusra kimenjek vele, mit tegyek?
Szerintem át kéne gondolnod logikusan... Nagy nehezen találtál munkád, de feladnád, csak mert párod kimegy egy szemeszterre?
Ne haragudj, de nem tudok azonosulni veled... Én párom is ki akar menni doktorira, de csak akkor mennék utána, ha ott is akarna maradni. Akkor zokszó nélkül, de ideiglenesen nem hagynám itt a biztos melómat, amit szeretek.
Párod teljesen reálisan látja, meglátogatna, kitartana melletted. Engedd kicsit lazábbra azt a bizonyos pórázt, mert ezzel a viselkedéssel nagyon megronthatod a kapcsolatotokat.
Szerintem hagyd, hadd menjen. Aztán meg keress magadnak olyan valakit, akinek kellesz is. Bár azért előtte kérdezd meg tőle is, hogy tényleg ennyire nem vagy fontos neki?
Én a helyedben dobnám őt.
És légedj meg vele, ha amúgy egy lúzer akivel max az ingyenes Kis Grófóra mehettek ki.
Hát egyrészt úgy viselkedsz mint valami alázatos kutya, ez elég kiábrándító.
De a barátodnak sem tűnsz valami fontosnak ha ennyire ellenkezik.
Amúgy meg hogy gondoltad eltartani magad?
Mielőtt őt kérdőre vonnád szerintem gondolkodj el azon, is hogy ha most ilyen nehezen találtál munkát mi lesz mikor 5 hónap múlva vissza jöttök?
Másik meg miből tartanád el magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!