Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja a legtöbb nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a legtöbb nő, ha hanyatlik a szexuális élet, akkor csak szerető lehet a dologban?

Figyelt kérdés

Vagy nem elég jól néz már ki, vagy elhidegült tőle, stb...

Az egészségügyi okokra miért nem gondolnak?

Nekem amíg volt barátnőm, és egészséges voltam, még amikor fasírtban voltunk, is rengeteg szex volt.

De amióta bizonyos egészségügyi problémák előálltak nálam, érthető módon, nincs senkim, nem is vágyok senkire.

A problémát orvosolni meg kissé bonyolult, már nem is igazán lehet.

És rengeteg férfinél idővel előjön ez.

2016. ápr. 19. 08:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha én összekötöm az életem valakivel, akkor onnantól kezdve minden probléma KÖZÖS. Ha az egyik fél a kapcsolatban változik, akkor nem várhatja el, hogy a másik fél is vele változzon. Az ember ugyanis az igényszintjének megfelelő párt választ, és joga van hozzá, hogy a társa legalább törekedjen arra, hogy megőrizze azt a szintet, ami miatt választották.

Pl. ha egy nő csinosan, igényesen öltözik a kapcsolat elején, ügyel az alakjára, akkor a társa átverve érzi magát, ha igénytelen lesz és elhízik ÉS nem tesz ellene. Némi változás egy kapcsolatba belefér, pláne egészségügyi okok miatt, de a kapcsolatban nem csak a saját jóllétünk számít, hanem a társunké is! Ha én úgy vágok egy kapcsolatba, hogy napi rendszerességű szexre van igényem, és a páromnak is, de a párom igényszintje változik, az enyém meg nem, akkor a párom nem várhatja el az alkalmazkodást. Más kérdés, ha már eleve tisztázzuk, hogy nincs igényünk a szexre.

Te önzőnek titulálod a saját érdekek érvényesülését, de az évek során megtanultam, hogy egy kapcsolatban kell valamennyi önzés, ugyanis ha nem képviseljük az igényeinket, akkor az hosszú távon komoly frusztrációt okoz, ami a kapcsolatnak is árt. Ha tartósan le kell mondanom az igényeimről, akkor a társam "nyer" egy megkeseredett, frusztrált partnert, aki nem érzi jól magát a kapcsolatban.

Te azt se tudod, mi a problémád, csak eldöntötted, hogy nem akarod megoldani, a másik fél meg fogadja el, mondjon le a saját igényeiről. Tehát ő fogadjon el téged, úgy, ahogy vagy, de te nem fogadod el őt úgy, ahogy van. Ez az, ami egy kapcsolatban megengedhetetlen.

2016. ápr. 20. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem voltam még ilyen helyzetben, de ha lennék, valószínűleg arra gondolnék először, ami logikusnak tűnik. Tehát ha nem vagyunk túl harmonikus kapcsolatban a párommal, nem érzem a törődését stb. akkor azt hiszem én is gondolnék egy harmadikra. Ha más problémákat látnék az életünkben, pl. dohányzás, stressz, akkor valószínűleg én gondolnék egészségügyi gondra. Amúgy azt elvárnám a páromtól, ha ilyen jellegű problémáink lennének, hogy tudjon róla beszélni, hiszen azért állok mellette, hogy megoldjuk. A megcsalást nem tudnánk megoldani valószínűleg, de minden mást legalább megpróbálnánk, azonban ehhez elengedhetetlen az őszinteség részéről.
2016. ápr. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!