Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az élet szórakozik velem, vagy tényleg egy jel, hogy legyen egy szeretőm?
Kérlek, ne nevessetek ki. Bár szerintem tök bizar.
Életemben 3 férfival voltam együtt, mindhárom komoly kapcsolat
Az első monogramja mondjuk V.T. , sajnos elhunyt. sokáig tartott a gyásza
A második monogramja is V.T., sajnos ő is elhunyt, őt már jobban gyászoltam
Harmadik, mostani házasságom, férjem L.B. akivel boldogok vagyunk, vannak gyermekeink, minden okés
Képbe jött egy férfi, akivel még egy szót nem váltottam, csak köszöntünk egymásnak. Valamiféle furcsak vonzódást érzek iránta, bevallom, első pillanattól tetszik, de és látom rajta, hogy ő neki is valahogy, de mindketten tiszteletben tartjuk a másikat ,nem közeledünk egymáshoz. Felnőtt emberek vagyunk. ennyi.
Az ő monogramja ismét csak V.T.
A három férfi keresztneve ugyanaz, vezetékneve csak egy-két betűvel tér el egymástól (férjemé tökéletesen más)
Ez ugye csak véletlen??
Na kb. én is ezt reagálnám :)
bocsi, szerintem tök bolond egy történet
Elég vicces, szerintem ne keres az összefüggést.
De ha nagyon keresni akarod, akkor mondok egy jót, amiért ne hagyd ott a férjed.
A sok V.T. mind "egyforma", neked pedig nyilván egy különleges ember kell, aki a férjed!
Ha valaki szerelmes, akkor csak azt az 1 embert látja, a többi ember számára ugyanolyan.
Legyen a férjed a különleges, akivel együtt maradsz!!!
Ne haragudj, durva leszek, de ezen a logikán haladva mi van, ha összejössz vele, és ő is meghal?
Ettől függetlenül is inkább hagyd.
:D a monogramok kitaláltak, persze, hogy nem írom le az igazit.
Hát, érdekes, nagyon rosszul esik, hogy ilyen szituba csöppentem. :( de igen, hagyom, mert ezt kell tennem, eddig sem tettem mást, de igen, hagyom hagyom és nem foglakozom vele és nem lesz következő V.T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!