Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a fél éves dolog tényleg...

Ez a fél éves dolog tényleg igaz!?

Figyelt kérdés

Ha a férj / feleség szeretőt tart és szerelmes akkor fél év kell mire rászánja magát ,úgy dönt,hogy elválik. Miért pont fél év? Mi történik ez idő alatt?

Olyanok válasza érdekelne elsősorban,akik jártak már ebben a cipőben és fél év volt mire úgy döntöttek,hogy akkor válás lesz és új életét kezd.

2014. jan. 23. 09:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretőfüggő. A férjem a megismerkedésünk előtt vált el, de előtte fél évig külön élt (szerető nem volt a képben), mire véglegesen rászánta magát.

Ez inkább a "biztos, hogy ez a jó döntés?" jellegű morfondírozás ideje.

2014. jan. 23. 09:38
 2/24 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem kár abba a hitbe ringatni magad, hogy elválik. Ez csak időhúzás, hogy két nője legyen addig is. Ha tényleg elválik, akkor rettentő rossz lehet a házassága és kell a francnak az a pasi.
2014. jan. 23. 09:42
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
A fél év alatt jól elszórakozgat veled, legalább addig se nyaggatod aztán keres egy másik beszélő guminőt magának.
2014. jan. 23. 09:50
 4/24 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Már az első pár napban kiderül, hogy egyáltalán esélyes vagy-e arra, hogy az a másik ember dobbantson.

Biza.

2014. jan. 23. 09:52
 5/24 anonim ***** válasza:
3-nál is pont van.
2014. jan. 23. 09:53
 6/24 anonim válasza:
45%
Még fél év,Milyen fél év??? Ha a férj szeretőt tart,egy retkes strici,ha a feleség tart, akkor egy büdös kúva! Mit kell itt fél évelni??? El kell válni előtte bameg.
2014. jan. 23. 10:09
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam ezt a fél évet, egy hozzászólásomban. Azért gondolom így, mert aki tényleg komolyan veszi a szeretőjét, és valóban ott akarja hagyni a csaláját érte, az nem teketóriázik, hanem lép. A környezetemben úgy vettem észre, hogy ez fél éven belül megtörtént, több hozzászóló jelezte, annál a kérdésnél, hogy ők is így tapasztalják.

Persze, ezt ne napra pontosan kimérve értsük. Én azt látom, hogy aki komolyan veszi a szeretőjét, az minél előbb vele szeretne lenni. Aki nem, az kifogásokat keres, a gyerekekre hivatkozik, bújkál. Ha fél év múlva is csak a vállát húzogatja az illető, érdemes elgondolkozni, hogy vajon megéri-e szerető státuszban maradni...

2014. jan. 23. 10:13
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem pont, hanem maximum.

De ezek szerint az csak annyit jelent, hogy aki valóban a szeretőt választja, az belátható időn belül lép, nem hitegeti évekig.

Az exem egyébként egy hónap után lépett. Bár nem bánom :)

2014. jan. 23. 10:55
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóéval értek egyet. Ha fél éven BELÜL nem dönt, nem pattan meg a feleségtől, akkor nem is fog, vagy csak azért megy el a családjától, mert kiderült a dolog és kivágták.
2014. jan. 23. 10:58
 10/24 anonim ***** válasza:
50%

Ne tudom mi ez a "bűvös" fél év, de annak idején én is ennyit mondtam a szeretőmnek. Igaz én 20 éves (lány) voltam és 5 éves kapcsolatból akartam kilépni, de nem ment könnyen. Ragaszkodtam a régi megszokott életemhez, de közben szerettem a másikat. Úgy gondoltam fél év alatt kiderül, hogy menthető-e a kapcsolat, megéri-e a másik miatt kilépni. Őszintén szólva még fél év után sem akarózott megtenni a lépést hogy vége, ennyi bátorságom nem volt, de akkor a "szeretőm" rám parancsolt hogy döntsek végre vagy ő vagy a pasim és megijedtem hogy elveszítem és szakítottam. Azóta is vele vagyok az akkori szeretőmmel :) ja és őt nem is csaltam meg.

De tényleg olyan nehéz volt, pedig nekünk nem volt semmink közös, csak az az 5 év és az emlékek. Egy házasságból kilépve nagyobb veszíteni valója van.

De ismerek olyat aki ugyanígy volt, szerető státuszban van és ígérgette neki a pasi, hogy elválik. Nos ennek már 25 éve...Szegény nő egész letében szerető volt és se gyerek, semmi, kap ékszereket és kész, a környezetében kb. azt hiszik hogy leszbi, de szabadulni nem tudotta pasitól. Most már 50 éves és kezd begolyózni, hogy már unokája lehetne de neki nincs gyereke, nincs családja, elcseszte az életét.

Gondold meg meddig pazarlod az időd egy olyanra aki nem érdemli meg és elveszi az életed.

2014. jan. 23. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!