Mi volt eddig a legdurvább veszekedés karácsonykor, ami egy kis dolog miatt robbant ki?
Nálunk alapjáraton elég idegbeteg a család (pl. öcsém, a hisztis díva olyanokért szól be, miközben tanul, hogy túl hangosan köhögök meg mit randalírozok, amikor egy palack kupakját leejtettem :D), de karácsonykor vhogy egy eset kivételével azért ezek elkerültek minket.
Az az egy eset a következőképpen nézett ki.
Van Balatonon egy nyaralónk, viszonylag új, és amellett van egy nagyobb bolt, ami nem is mindig van nyitva. Mindegy, a kérdés az volt, hogy ilyenkor át kell-e menni bemutatkozni mint szomszéd. Apukám, öcsém meg én azt mondtuk, hogy minek, hiszen nem olyan értelemben szomszéd, nem is látjuk. azt sem tudjuk, ki a tulaj, és arra jár-e... anyukám agya meg teljeen elborult, hogy mi milyen neveletlen suttyók vagyunk, és az asztalhoz vágta a tányért, és amikor én lágyan lefogtam a kezét, hogy az ünnepi ebédnél ne csináljon több ilyesmit (nemcsak azért, mert zavar és mert nem illik, hanem mert veszélyes), akkor elkezdett velem ordítani, hogy ne emeljek kezet rá o_O... azóta csak röhögök rajta, mert elég abszurd volt, de rohadt szar érzés volt, az is igaz...
Kb. 9 éves lehettem amikor kivágtam a karácsonyfa alatt a legnagyobb hisztit :) Én feketefehér csikos nadrágot és felsöt kértem, kaptam is, csak a nadrág függölegesen volt csikos, a felsö meg vizszintesen. Ezen annyira kiakadtam, gyerek fejjel, hogy mindent a földhöz vágtam és orditottam és sirtam a fa alatt...
A párommal most lesz az elsö közös karácsonyozás, remélem minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!