Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog az hogy az...

Milyen dolog az hogy az embert a családja szerint ítélik el illetve meg?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, édesanyámmal és édesapámmal élek, na és persze van egy 7 évvel idősebb bátyám, akinek már van családja!

Igazából ezzel a résszel nincs semmi baj, viszont van egy unoka testvérem aki 6 évet börtönbe volt mert lopott és egyebek, van egy nagybátyám aki 10 évet volt börtönbe gyilkosságért, és van egy másik nagy bátyám aki alkoholista!

A lényeg az hogy van a városban egy presszó, pultost kerestek sürgősen, szóltak nekem, én pedig önéletrajzzal a kezembe elmentem szerencsét próbálni, a nő megkérdezte hogy ki az édesanyám, mondta hogy ismeri.

Végül nem vett fel, és nyilván az oka a családom.

Hisz azok a rokonaim oda is jöhetnek, na és ott a múltjuk és az hogy esetleg ingyen kiszolgálnám őket, pedig ez nincs így hisz nem is vagyok a két unokatesómmal semmilyen kapcsolatban!

Szóval az érdekelne hogy miért ítélnek el engem??

Miért szívok én a rokonaim miatt?

Volt valakivel hasonló eset?

2013. dec. 27. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen az élet,és ilyenek vagyunk mi emberek.Vannak kivételek akik nem így gondolkodnak de ezek szerint a presszós nem.Sajnálom.Talán máshova sikeresen bejutsz!Kitartás!BUÉK!
2013. dec. 27. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:

"Végül nem vett fel, és nyilván az oka a családom. "

MIBÖL gondolod, hogy a családod miatt nem vettek fel? Mert ezt csak te magyarázod bele.

Rokonai mindenkinek vannak, és ezzel az erövel mindenki ingyen szolgálhatná ki öket. Attól hogy a rokonod gyilkos, még nem látok összefüggést az ingyen kiszolgáláshoz.

2013. dec. 27. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek semmi köze a rokonaidhoz, attól még hogy anyukád ismeri, simán lehet, hogy fogalma sincs a családodról. Egyszerűen találtak alkalmasabb, tapasztaltabb jelentkezőt.
2013. dec. 27. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy hívják, hogy ostoba előítélet.
2013. dec. 27. 21:38
 5/6 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, engem a barátnőm 3,5 év után azért dobott ki, mert a családom gyökér, és néhány alapvető társadalmi illemszabályjal nincs tisztában...
2013. dec. 29. 00:36
 6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ez lemaradt: 21F
2013. dec. 29. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!