Milyen dolog az hogy az embert a családja szerint ítélik el illetve meg?
21 éves lány vagyok, édesanyámmal és édesapámmal élek, na és persze van egy 7 évvel idősebb bátyám, akinek már van családja!
Igazából ezzel a résszel nincs semmi baj, viszont van egy unoka testvérem aki 6 évet börtönbe volt mert lopott és egyebek, van egy nagybátyám aki 10 évet volt börtönbe gyilkosságért, és van egy másik nagy bátyám aki alkoholista!
A lényeg az hogy van a városban egy presszó, pultost kerestek sürgősen, szóltak nekem, én pedig önéletrajzzal a kezembe elmentem szerencsét próbálni, a nő megkérdezte hogy ki az édesanyám, mondta hogy ismeri.
Végül nem vett fel, és nyilván az oka a családom.
Hisz azok a rokonaim oda is jöhetnek, na és ott a múltjuk és az hogy esetleg ingyen kiszolgálnám őket, pedig ez nincs így hisz nem is vagyok a két unokatesómmal semmilyen kapcsolatban!
Szóval az érdekelne hogy miért ítélnek el engem??
Miért szívok én a rokonaim miatt?
Volt valakivel hasonló eset?
"Végül nem vett fel, és nyilván az oka a családom. "
MIBÖL gondolod, hogy a családod miatt nem vettek fel? Mert ezt csak te magyarázod bele.
Rokonai mindenkinek vannak, és ezzel az erövel mindenki ingyen szolgálhatná ki öket. Attól hogy a rokonod gyilkos, még nem látok összefüggést az ingyen kiszolgáláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!