Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a fél éves dolog tényleg...

Ez a fél éves dolog tényleg igaz!?

Figyelt kérdés

Ha a férj / feleség szeretőt tart és szerelmes akkor fél év kell mire rászánja magát ,úgy dönt,hogy elválik. Miért pont fél év? Mi történik ez idő alatt?

Olyanok válasza érdekelne elsősorban,akik jártak már ebben a cipőben és fél év volt mire úgy döntöttek,hogy akkor válás lesz és új életét kezd.

2014. jan. 23. 09:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló, a 10-es vagyok, válaszolok a kérdéseidre (kérdező, remélem nem baj)

Nos igen, ezek tényleg gyakori mondatok. Ragaszkodtam a megszokott életemhez: Hát igen 5 év alatt kialakultak közös szokásaink, pl. mindig elém jött a buszmegállóba ha tehette, ismerte és megszokta már őt az egész család, sok közös tervünk volt,meg kényelmes volt nekem az a kapcsolat, csak közben vmi mégis hiányzott. De a jó dolgokat szerettem volna megtartani. Tudod szokták mondani, hogy valakik már nem is szeretik egymást, csak megszokásból vannak együtt. Na én is vhogy így voltam. Szerettem én, de nyugdíjasnak éreztem magam ami 20 évesen korai. Meg az hogy rúhjak fel mindent egy olyan kapcsolaté ami lehet hogy egy kaland?

Anyagi dolgok nem is nagyon voltak, inkább az egyedülléttől féltem.

Menthető-e a kapcsolat: Hát azért nem akartam hogy az legyen hogy egyből kilépek mert jött valaki, hátha csak egy nagyobb mélypont amit átvészelünk. (amúgy ő tudott a megcsalásról, meg is bocsájtotta, de azt már nem tudtm hogy folytattam a viszonyt)

Az "ennyi bátorságom nem volt", azt arra értettem, hogy ennyie nem voltam becsületes vele szemben, hogy ennyit megadjak neki, hogy ne csaljam meg hanem hagyjam el. Önző voltam, tőle megkaptam azt amit előtte is, de közben a másiktól megkaptam azt amit addig nem, a szenvedélyt, fiatal életérzést stb.

El kellett döntenem, hogy ez az egész dolog az "új fiúval" fellángolás-e vagy tartós.

Hát tartósnak bizonyult :) Szerelmes voltam belé mikor megtörtént a megcsalás és ő is belém, csak ő hamarabb megszeretett.

Remélem értelmes a válaszom, kicsit össze-visszára sikerült.

2014. jan. 23. 20:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Nálunk 7hónap volt, mire kibukott a dolog. 7hónapos terhes voltam, én döntöttem a válás mellett, ő csak megkönnyebbült hogy mehet. Nincs 6hónapos szabály, nálunk akkorra futott ki egy közös projektjük és bepánikolt h így már nem tudnak annyit találkozni.
2014. jan. 23. 22:54
 23/24 anonim ***** válasza:

21: Értem. Az nem jutott eszedbe, hogy megkérdezd őt, hogy mit szólna, ha két kedvesed lenne? Hátha benne lett volna ő is, hiszen a második szerelmed benne volt!

A középső kérdésemet - "Menthető-e a kapcsolat" - úgy értettem, hogy ezek szerint mélyponton volt a kapcsolat? És mit takart ez?

2014. jan. 23. 23:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, max félévről van szó. Akkor van ugyanis az első nagy vízválasztó a kémiában. Sok szalmaláng alszik ki a hatodik hónapban. A második ilyen az a hetedik év. Lehet hujjogni, meg lepontozni, sajnos ez így műxik. (A sejtek megújulásával van kapcsolatban.) Magam sem hittem benne, de 55 éves koromig számtalanszor bizonyosodott be saját és ismerőseim esetében, hogy ez bizony így van.
2014. jan. 24. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!