Ez a fél éves dolog tényleg igaz!?
Ha a férj / feleség szeretőt tart és szerelmes akkor fél év kell mire rászánja magát ,úgy dönt,hogy elválik. Miért pont fél év? Mi történik ez idő alatt?
Olyanok válasza érdekelne elsősorban,akik jártak már ebben a cipőben és fél év volt mire úgy döntöttek,hogy akkor válás lesz és új életét kezd.
"Ragaszkodtam a régi megszokott életemhez, de közben szerettem a másikat. Úgy gondoltam fél év alatt kiderül, hogy menthető-e a kapcsolat, megéri-e a másik miatt kilépni. Őszintén szólva még fél év után sem akarózott megtenni a lépést hogy vége, ennyi bátorságom nem volt,"
Ezek nagyon gyakori mondatok. Ezért megkérhetlek, fejtsd ki, hogy az is megértse, aki még nem érezte ezeket?
"ragaszkodtam a megszokott életemhez"
"menthető-e a kapcsolat"
"ennyi bátorságom nem volt"
Ezek mit jelentenek?
Ha nem jön egy új szerelem, akkor mért maradsz egy olyanban, ami nem is szerelmi kapcsolat, ha jól értem?...
És mért nyom bármit a latban egy nemszerelmi a szerelmivel szemben?
Itt önfenntartási szempontok is vannak a háttérben, vagy más dolgok?....
Abban az esetben ha fél év alatt nem tudja meg a feleség...
Mert van olyan hogy 1-2 hét alatt kiderül,mielőtt még komolyabb lenne a dolog köztük...
Mert ha hamar kiderül,akár a szerető tálal ki, akár annak a párja(a mi esetünkben ez volt)akkor hamarabb is eldőlhet.
Ilyen esetben is sokszor a feleségen múlik,mi lesz a továbbiakban.Ha kiteszi a férje szűrét,azzal jól járhat a szerető,mert szabad a pálya...de akkor se mindig vezet az út a szeretőhöz.
vannak akik ilyenkor gondolkodnak el,érdemes e megmenteni a házasságot.Ha igen, akkor a szerető dobva lesz...
Simán időhúzás. A fél év letelte előtt mást fog kitalálni.
Kezdő szerető vagy, ugye? ;)
Olvass bele néhány szeretős fórumba, és szépen megtalálod te is a jeleket.
Utolsó vagyok.Nálunk a férjem nem a szeretőt választotta,és ennek már 3 éve,nagyon jól megvagyunk, mert mind a ketten megértettük,hol hibáztunk, és változtattunk.
"de akkor a "szeretőm" rám parancsolt hogy döntsek végre vagy ő vagy a pasim és megijedtem hogy elveszítem és szakítottam. "
A mi esetünkben a férjem attól ijedt meg,hogy engem veszíthet el,és szakított a szeretőjével,pár hét után.
Mi lett volna, ha még jó sokáig nem derül ki a dolog?Azt nem tudom...lehet,hogy ugyanez...
De honnan tudod, hogy azóta nincsen mással?
Mert akivel én ismerkedtem, házas férfivel, 3-4 éve permanensen keres kapcsolatot, és az egy dolog, hogy kiderült az egyik, amit a felesége letiltott, de a többi barátnőről nem tud. Én viszont igen. Meg a társkereső aktivitását is nyomon tudom követni, mert ott keres, ahol mi is találkoztunk.
És nekem is, a többieknek is azt hazudja, hogy negyediknek kell a nő a családba, és a feleséggel közös vágya ez...
Erről derült ki, hogy ez nem igaz, ekkor lett vége a kapcsolatunknak.
Egy példa van erre a munkahelyemen. A nő és a férfi is mindketten házasok voltak, a nőnek akkor volt vmi 6-7 éves házassága, a férfinek meg 20 év. Ők 1 évig jártak munkaidő után félred.gni, úgy h már mindenki tudta hogy van köztük valami. 1 év után váltak el mindketten, és költöztek össze, azóta együtt laknak ennek már jó 3-4 éve. Igazából nekem ez eleve fura, mert bele voltak "kényszerítve" egy összeköltözésbe, mivel a férfi költözött a nőhöz, gyakorlatilag ha szétmennének neki nem volna hova mennie. A pasin egyértelműen látom hogy nem boldog, fura kapcsolat volt az övék, sok minden hiányzott belőle ami a normális kapcsolatokban megvan.
Egyébként saját véleményem szerint ha egy házasságba jön egy mindent elsöprő szerelem, és ha a házasság huzamosabb ideje nem működik akkor azt gondolom a pasi akár 1 hónap után is választhatja a szeretőt. De a MAXIMUM fél éves időt én is tartom. Ha addig nem válna el és csak kifogásokat keres, akkor hagyd, mert hülyít. Rengeteg férfi csak egy lyukat keres, de ha valóban beleszeret a nőbe, akkor azon töri magát hogy mihamarabb kilépjen a házasságából és az új nővel lehessen, és totál mindegy h előtte meddig volt házas 5-10-20-30 évig, akkor is lép ha igazán szereti a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!