Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EL FOGOM TUDNI FELEJTENI?
Figyelt kérdés
Sok tanácsokat kaptam, és értem is . hiszen hiába más fiuval akarok járni, de én tudnám szeretni. azt tanácsolták, hogy mondjam el neki, hogy szeretm. Csakhát itt furák a fiuk. Attol félek, hogy kinevetne, pedig nem biztos, vagy attol, hogy elmondaná a baráraink, és 2 évig rajtam maaradna ez a téma. de hiába 3 napja sirok, nem tudom elfelejteni, pedig aval a fiuval még nem jártam, de ha 3 éve szeretm, és nemrég tudta meg, hogy szeretm. De kiderült, hogy a barátja akar rám ynomulni. Elvégre nem én döntöm el??? De attol félek, hogyha nem fogok a barátjával járni, akkor megverik azt a fiut, akit én szeretk.Sokan mondták, hogy szeretni csak 1 valakit lehet. hát én vtyaát szeretm. De olyan érzésem van, hogy soha sem tudnánk összejönni, mert mindig van valami, hogy ez ne teljesüljön be. Szoval ebbe kérem a segitségeteket: mondjam meg neki, hogy szeretem, vagy menjek más fiuhoz? és idövel lehet megszeretm?2010. ápr. 4. 09:30
1/5 anonim válasza:
Figyelj drága! Szerintem felejtsd el az eddigi pasijaidat és akik jelenleg szóba jöhetnek. Menj másfelé nézz körbe a világban, menj máshová bulizni, keress más társaságot, és felejtsd el azt ami eddig volt, tarts egy kis szünetet, járj el a barátnőiddel ki a szabadba, járj kirándulni, stb stb, legyen most 1-2 hét pasimentes szüneted, és utána kezd el másfelé pasit keresni. Én ezt tudnám javasolni.
2/5 anonim válasza:
3 éve szereted, akkor még tudsz rá várni kicsit. Ha összejössz a barátjával, és az megszeret csak rosszabb lesz, mert csak azért sem fog veled összejönni, mert a barátja bnője, vagy ha szakíttok a barátja volt barátnője leszel, és az tabu általában a fiúknak. Ha nem azzal jössz össze, akit szeretsz, akkor ne jöjj össze a barátjával sem.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a kommentet, de akkor most mondjam el neki, hogy szeretem, vagy ne? de attol félek, hogy hogyan fog reagálni
2010. ápr. 4. 09:50
5/5 anonim válasza:
Először is tanulj meg talán írni ,mert ez az egész egy nagy zagyvaság és nem megérthető."de ha 3 éve szeretm, és nemrég tudta meg, hogy szeretm. " mi az ,hogy mit fog hozzá szólni??Tudja már nem?Ott írtad....szerintem kezd előröl és hoz össze egy értelmes szöveget is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!