Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom felejteni azt a lányt akibe reménytelenül szerelmes vagyok, de beszélgetek vele és minden nap látom? Ki fogok belőle szeretni?
Hát. Ezt kár volt most megkérdezned. 1-2 hónapja, azt mondtam volna, persze :D
De most pesszimista vagyok, szitu hasonló, és ugy érzem nem fog elmulni.
Ha elmulik taps. Ha nem, szerelem. Akkor szopcsi :(((
Nem tudom. Azt hazudják majd az idő.
(de ez lehet hazugság, azt most mondom) :S -...-
L/24
hmm
én négy évet húztam le a gimiben úgy hogy nap mint nap találkoztam, beszéltem a lánnyal aki tetszett (hol jobban, hol kevésbé).
eleinte azért nem beszéltem neki az érzéseimről mert úgy gondoltam, hogy úgy is csak rövid életű a vonzalom és két hónap múlva már nem is tetszik (én meg hosszú távra tervezek ilyesfajta kapcsolatot).
Negyedikben meg már azért, mert noha már tudtam, hogy részemről komoly az érzés, de azt is tudtam hogy érettségi után elválnak útjaink.
lassan kb. másfél éve volt az érettségi, azóta kb kétszer láttam. eleinte nagyon sokat gondoltam rá, de az idő lecsendesítette az érzelmeimet.
néha most is eszembe jut, és nem mondom hogy nem mozdul meg bennem olyankor valami, de elmúlt és nincs vissza.
bocs hogy magamról írtam és nem a kérdésre választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!