Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom felejteni azt a lányt akibe reménytelenül szerelmes vagyok, de beszélgetek vele és minden nap látom? Ki fogok belőle szeretni?
tudom milyen, épp ebbe vagyok énis..
egyelek meg nagyon sajnálom:(
?/L
Én az engem otthagyó fiút 33 év után sem tudtam elfelejteni. Őrülten szerelmes voltam belé.
Pedig 31 éve házasságban élek, és szeretett társamba is nagyon szerelmes voltam és vagyok.
33 ÉV UTÁN?????????
Jézus Mária.
Ne rémisztgess :((((((((
Aki nem akarja elfelejteni, az jobb ha azzal van, akit tényleg szeret, és nem áltatja magát.
Minden csak akaraterő kérdése.
Sokan azért nem ábrándulnak ki, mert akármilyen kínnal is jár, ragaszkodnak magának a szerelemnek az érzéséhez, és félnek attól, hogy nem lesznek szerelmesek!!!!!!!!!! Félnek, hogy akkor üresek lesznek! A "szerelem" illúzió,és nagyban annak a kérdése, hogy ki mennyire lovallja bele magát! Szedjétek össze magatokat, ez a belelovallás sokszor szándékos, Te is akarod, mert valahol romantikusnak és emelkedettnek tartod, hogy 666 év után is "szereted" (igazából azt a képest szereted, akit belelátsz, de nem baj...)
És igen, ha minden nap látod és beszélsz vele, az olaj a tűzre, nehéz vagy lehetetlen lesz a kiábrándulás, és az érzés félő, hogy újra és újra felcsap majd, egyre szánalmasabb szitukba sodorva a hősszerelmest. legbiztosabb minden kapcsolatot megszakítani, vagy legalábbis kerülni az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!