Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha el fogom felejteni? Vagy ez igy kell legyen?
Volt az elso szerelmem.5 even keresztul jartunk - szakitottunk.O is sokszor teszi, h nem szamitok, de mar annyira ismerem, h latom h nagyon sokat jelentek neki, mert ugyis keres.
Mar 6 ev eltelt, meg mindig beszelunk, bar most mas varosba koltozott egyetemre.
De kiderult, h egyetem utan es is odakoltozok, tobb ok miatt.
Hisztek abban, h egymasnak vannak teremtve valakik?
Letezik ilyen?
akarmit teszek..mindig keresztezodik vele az utam.
Es olyankor elojon minden regi erzelem mind2 reszerol.O is azt mondta, h barkivel leszunk,ugyse tudnank egymast elhagyni.
Probalom ujratenni az eletem, de a sors mindenhol az utamba teszi..hulyen hangzik, de igaz.En sem tudom megmagyarazni..
Mi volt a szakítást kiváltó ok?
Mert ha ugy isten igazából semmi, akkor egymásnak vagytok teremtve, és na hagyjátok el egymást.
1. A sorsodat te írányitod!
2. Te még mindig imádod!
3. Pontozz le...
En meg mindig olyan helyekre jartam ahova tudtam h soha nem bukkan fel...es megis..
Es mindig aprosagok miatt szakitottunk..meg fiatalok voltunk, tini kor..aztan meg tul buszkek voltunk, h beismerjuk h szeretjuk egymast es kibekuljunk. Vegyszer mondta, h miutan szakitottam masnap varta h menjek vissza, s biztos mai napig egyutt lennenk.Azota mindig ugy jott ki, h vagy nekem volt baratom, v neki.
Es mikor megint egyhelyre kerultunk..sosem mondtunk semmit, de mindig csokba vegzodott..v annal tobb...
V feltekenyitettuk egymast.
Szoval..nem tudom mire gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!