Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el? Vagy el fogom felejteni valaha?
Pár éve összejöttem egy nagyon édes taggal. Egy idő után szakítottam vele, csak sajnos túl későn jöttem rá, hogy hiányzik, hogy szeretem...Egy évig nem tudtam elfelejteni Őt. Túlzás nélkül minden este azon sírtam, hogy miért vagyok ilyen idióta és miért nem gondolkoztam, mielőtt cselekedtem. Azóta már eltelt vagy 4-5 év de még mindig nem tudtam elfelejteni. Jó, mostmár kiszerettem belőle, de azt hiszem, immár soha nem lesz közömbös számomra. Valamelyik nap találkoztam vele és errefel aznap éjjel azt álmodtam, hogy megint együtt vagyunk...pedig mostanában már nem is gondoltam hasonló dolgokra...és ez most minden téren bekavart...sokszor már megint azon veszem magam észre, hogy róla ábrándozom... De nem akarok. El akarom felejteni, de minden próbálkozásom kudarccal végződött...
A pasizás csak ideiglenesen hat...:|
Valami új javaslat?
Szerintem ezeket mondd el neki, teljesen őszintén, ahogy itt, ha egymásnak szánt titeket Isten, ez segíteni fog. Én a magam kárán tanultam meg, hogy őszintének kell lenni. Magadhoz is, meg vele is.
Ha a felejtés az út, szerintem változtass! A lányok mindig a hajukon változtatnak, ha érzik, hogy szükség van rá, de életmódbeli változtatások még inkább tudnak segíteni! Remélem én is tudtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!