Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mi van? (légyszi minél többen, nagyon fontos! )

Figyelt kérdés

bejön egy o.társam,és ezek jelek,hogy énis neki?:

-nagyon soxor néz engem,rajtam felejti a pillantását,órán mikor ránézek,elkapja a fejét,és mikor bnőmmel sétálunk szünetben a suli körül,akkor pont mellette mentem el,és nem ment odébb,sztem azt akarta h összeérjen a karunk.2x.

amikor támazárót írt,mert nem volt suliban amikor mi írtuk,és mellettem volt szabad hely,padtársam hiányzott,akk lepakolta mellém a cuccát,és azt mondta,hogy "én ide ülök!" vicces hangot ad ki,mert tudja h nevetek rajta,és mikor múltkor is kiadta a vicces hangot megint órán,nem reagáltam direkt rá,és hátradől a székén,és rám mosolyog,meg szkanderoztam eggyik o.társammal,és nagyon sokáig fogta a kezem,meg paskolgatta,meg szurkolt nekem,és mikor megint levertem a fiút szkanderban,akk elkezdett kiabálni,hogy az XY megint leverte az XY-t szkanderban!!! meg leül mellém,és összeért a térdünk többször nagyon sokáig,és vannak még ilyen jelek,csak nagyon sok!!!!! mit kéne tennem? és mindig a közelemben van,mindig mellém áll,stb...most balagunk,és külön suliba megyünk,és még szeretnék ebben az évben összejönni vele!

15L

2010. ápr. 3. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

csókoldd meg xD az biztos segít :D:D

nah jó azért ezt mégse kéne :D

sztem 1szerűrn meg kéne beszélni a dolgokat, hiszen már elég sok testi kontaktuson estetek át xD

am sztem télleg jó lenne 1 beszélgetés vele :)

15/F

2010. ápr. 3. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
xD hát elég hülyén írtam le, de sztem érthető :D
2010. ápr. 3. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hajts rá, szerintem ezek biztos jelek arra, hogy te is bejössz neki.
2010. ápr. 3. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el barátnőddel mondjuk moziba és hívd meg őt is, az utolsó pillanatban a barátnődnek legyen valami dolga és akkor kettesben ... xD mozi után pedig beszélgessetek :)
2010. ápr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!