Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? :S (fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évikee. =$ kérdése:

Mit csináljak? :S (fiúk, minél többen légyszi! )

Figyelt kérdés
tetszik egy srác, és szerintem én is neki.. de mindenki azt mondja, hogy neki nem tetszik senki.. nálatok mi jelenti azt, hogy tetszik nektek egy lány, és miért lettetek belé szerelmesek? tippeket kérnék hogy mit csináljak... Köszi előre is.. (kort és nemet is írjatok pls) 12/L
2011. febr. 28. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz mit nézek meg 1 lányon h beletudjaj szeretni. Akk az arcát testét és lábfejét.

18/F

2011. febr. 28. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet befolyásolni :) Az kialakul...az érzelmeidet nem irányithatod...esetleg a tudatodban,de akkor sem lesz igazi :) Szóval ha tettszik a srác,akkor közöld vele,és max kapsz egy elutasitást :) Hidd el 12 éves vagy,nagyon fiatal,nem ez lesz az első és utolsó,ha elutasit ;) Szóval csak hajrá,és meglátod mi lesz....50-50% esély van :) Amugy ha tettszik valaki,akkor a legtöbbet amennyit csak tudok vele vagyok,és nagyon odafigyelek rá :)
2011. febr. 28. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérj esetleg internet elérhetőséget tőlle [skype,messenger].

Beszélgess vele,aztán kezdj el a témára térni,hogy tetszik neked.De ne úgy,hogy Szia!Tetszek neked?Hanem csak közelítsd meg,hogy neked milyen lányok tetszenek,stb.

Aztán lesz,ami lesz.Ha tetszel neki,úgyis elfog hívni randizni,sétálni,stb.:)

F/14.

2011. febr. 28. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

12 évesen még nyugodtan odamehetsz hozzá ,ha beszélgettek néha ,hogy járunk? 1az egyben tedd fel neki és meglátod.Ahogy öregedni fogtok ez a járunk dolog egyre nehezebb lesz:P

Hogyha igent mond akkor tetszel neki ,ha nemet akkor ne csalódj mert szimplán buta...

Sok sikert kívánok.

2011. febr. 28. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
12 évesen még nem ilyesmin gondolkodtam :D menj oda fogd meg a kezét és jártok... ilyen korban kb. így működnek a dolgok...am meg a szokásos szöveg... beszélgess vele ismerkedj meg vele jobban és majd kiderül minden...
2011. febr. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!