Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rideg néhány fiú? Minél többen irjatok, régóta keresem erre a választ. Lentebb kifejtem.
te valószínűleg nagyon tini vagy még. ugyanez vonatkozik lányokra is. nem egy ugyanilyen csapongó n+1. strigulának tartja az aktuális pasiját, sőt én már kaptam olyan választ is lánytól hogy az egyéjszakás kapcsolat az hosszútávú már, mert egy éjszaka miért csak egy pasival keverjen?
mi volt a kérdés?
Az a nagy marha igazság,gogy a pasik 99%-a kb.25 éves koráig
annyi lányt dug meg,amennyit csak tud.
A "szeretlek" az csak egy töltelékszó,mely fontos kellék a lány megdöntéséhez.
Igen..ilyenkor mindenki az 1%-ba sorolja magát...
Hiába..az autópiacon sem találni olyan kocsit,amiben 200000 km van,és taxi volt...
Szeret mindenki "kozmetikázni"...
A csajnak aki azt hiszi h a fiúk 99%-a olyan, mint amit leírt, az nagyon hülye lehet.
Kb. 40% olyan, csakhogy TI rájuk buktok...hm, akk hol a hiba?
Ezerszer leírtam már, de akkor újra:
1: a férfiaknak egy kisebb százaléka ilyen csak, de bizony ők a sikeresebbek, azaz egy ilyen fickóra több síró buta lány jut, és ezek a lányok terjesztik, hogy "minden pasi egyforma., Ráadásul ezt általában egy olyan fickó vállán sírják el, aki mondjuk pont nem ilyen, de őt észre sem veszik.
2: a nők sem különbek egy morzsányit sem, max az arány más. Pl nekem is pasizott már be a kiszemelt a szemem láttára, miután megbeszéltük, hogy folytatjuk a randizgatást. Mégsem mondom, hogy minden nő egyforma, ráadásul tanultam belőle, és ő volt az utolsó ilyen hülye p*csa, akivel kapcsolat reményében szóba álltam. A "minden pasi egyforma" típusú nők ilyenkor sírnak egyet, majd egy másik ekvivalens fickó karjaiban/ágyában vígasztalódnak, és kezdődik minden elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!