Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég furi a kérésem. Átvennétek a bizalmasom szerepét? (lent kifejtem)
Arról van szó, hogy a barátommal egy ideje nem találkoztunk (külföldön vagyok), de interneten beszélünk minden nap. Mondta, hogy már van terve az "első" közös esténkre. Gyertyafény lesz, jó illat és rózsaszirmok az ágyon:) Én annyira várom és annyira fel vagyok pörögve, na de nincs olyan barátnőm akivel ezt megoszthatnám, de már nem tudom magamban tartani...
Mint a gyerek aki a rég áhított játékát várja. A legjobb barátnőmmel nem tudunk érintkezni, és nagyon hiányzik a kommunikáció.
Az is elég, ha pár szóban mondanátok erről valamit, mintha egy barátnőtök mesélné ugyanezt..:$
KELL beszélnem erről most valakivel.
Nagyon bolond vagyok, tudom.
19/l
mennyire cuki vagy :D
mesélj, mit tervezel?
Jövő hét szombaton találkozunk:) Franciaországban vagyok. Már alig várom hogy haza érjek:) Én is bele fogok adni mindent, úgy beszéltük meg, hogy az első este az enyém, életemben először levetkőzök neki szexisen, kényeztetem, a második estén pedig a romantikáé a főszerep...
Még soha nem csinált ilyet, úgy izgulok már:)
Ja, szerintetek nekem a gyertyás akciónál hogy kellene viselkednem? Tuti meg leszek hatva...És mennyire vessek be mindent? Általában én vagyok a "vadmacska":) Most pihenjek kicsit, és hagyjam, hogy ő legyen az irányító?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!