Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Van egy pasim 17 éves nagyon szeretem. (én de most meginogtam. (lent) kifejtem! Sürgős segítségre van szükségem!
Mivel a srácnak vagy egy szívdöglesztő bátyja. (múlthetén bemutatott a családjának,köztünk a bátyjának. és én nem tudtam levenni a szemem róla. (egyszerűen kívánom és nagyon vonz.) Mit csináljak a fiúm nagyon szeret és nem lenne szívem kidobni , viszont szívesebben lennék a bátyjával, aki amúgy is úgy néz rám,mint akinek én kellek. (a bátyja 23 éves és nagyon sexy) Ráadásul múltkor megakart csókolni,de nem hagytam,pedig igencsak vágyok rá.Most mit-csináljak beleszerettem a bátyjába. A szívem azt mondja csináld az eszem meg elhúz neked a pasid mellett a helyed még akkor is ha mást szeretsz.
;' megvagyok lőve
Kérlek segítsen vki
.
Köszi:
Leina
Ez tiszta vámpírnaplók... Damon beleesik Elenába xD na mind1 visszakanyarodva.
Ha a bátyuskáját szereted dobd ki a pasidat. Mond meg neki nagyon szeretlek,de csak barátok lehetünk,mivel már a bátyád szeretem. (Ha nyílt vagy,tuti jobban veszi,mintha nem, vagy ha SMS-be dobod. ) értem én miért fontos h szépen váljatok el,hiszen ha a bátyával leszel őt is el kell viseled. Na figyelj kislány nyugi és mindenképp a szívedre hallgass!! Sok sikert a kapcsolatokhoz.
Ui: korod esetleg megmondanád? (írásodból max 16-17
évesnek véllek)
szia:
Katy 19/L
szia Katy!
köszi a tanácsokat! Igazad lehet abban hogy jobban veszi,ha így mondom meg neki, de eléggé félek a reakciójától.
amúgy 15 éves vagyok.
15 évesen egy 23 éves pasival? hm... anyukádék mit szóltak hozzá?
Üdv: egy 35-éves nő
Szerintem simán összeillhet egy 23 éves és egy 15-16 éves, ha egyformán gondolkoznak és a lány érett. Gondoltam amúgy hogy körülbelül ennyi idős lehetsz,mikor olvastam a felső szövegedet.
Teljesen egyetértek Katyvel hallgass a szívedre szedd fel a 23 éves srácot ;) sok sikert : Zsolt 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!