Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Van egy pasim 17 éves nagyon szeretem. (én de most meginogtam. (lent) kifejtem! Sürgős segítségre van szükségem!
Mivel a srácnak vagy egy szívdöglesztő bátyja. (múlthetén bemutatott a családjának,köztünk a bátyjának. és én nem tudtam levenni a szemem róla. (egyszerűen kívánom és nagyon vonz.) Mit csináljak a fiúm nagyon szeret és nem lenne szívem kidobni , viszont szívesebben lennék a bátyjával, aki amúgy is úgy néz rám,mint akinek én kellek. (a bátyja 23 éves és nagyon sexy) Ráadásul múltkor megakart csókolni,de nem hagytam,pedig igencsak vágyok rá.Most mit-csináljak beleszerettem a bátyjába. A szívem azt mondja csináld az eszem meg elhúz neked a pasid mellett a helyed még akkor is ha mást szeretsz.
;' megvagyok lőve
Kérlek segítsen vki
.
Köszi:
Leina
Kösz Zsolt a lelki támogatást ;)
Kedves 35 éves hölgy, köszönöm hogy anyám helyett is félt,de teljes mértékben megértem vele magam , sőt még jobban mint Tomival (17 éves barátom). Még1x köszi a válaszokat :)
Szia! Most egy igaz történetet mesélek el neked.
A húgom (16 éves) beleszeretett halálosan a bátyánkba (anyánk 2x-ra is férjhez ment és a férjének van egy 22 éves fia)a lényeg rajta kapta őket a húgom pasija (17 éves gimis stb..) amikor szexuális kapcsolatot létesítettek. elég durva vt a helyzet stb.. szerintem se titkolózz vallj be minden érzésed és szakítsatok.
Sok sikert kívánok : Rxy 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!