Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Szégyell?

Figyelt kérdés
Barátommal már egy ideje együtt vagyunk, kezdünk oldódni meg minden.Mind a ketten visszahúzódóak vagyunk, ezért megbeszéltük hogy suliban nem nyaljuk-faljuk egymást, és ez így jó.De délután kikísért a buszhoz és ott volta z egyik osztálytársa is a buszmegállóban.Amikor jött a busz és megcsókoltam, akkor visszacsókolt, de szólt, hogy "megbeszéltük hogy nem"..Ezt most nem értem, miért van...lehet hogy szégyell...
2010. ápr. 1. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:

A válasz benne van a kérdésedben.

Nem szégyell, csak ugye emegbeszéltétek, és ott volt egy gyerek a suliból.

Ennyi, semmivel se több se kevesebb.

Ne parázz.

2010. ápr. 1. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
nem szégyell, csak félreértelmezte, amit megbeszéltetek. beszéljetek újra a dologról.
2010. ápr. 1. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Hát nem akarlak rémisztgetni, de az exem ugyanilyen volt... letagadott mindenütt, később kiderült, azért, mert nyílt kapcsolatra vágyott, és nem akarta, hogy a nőnemű osztálytársai megtudják, barátnője van, mert akkor tuti nem tudja őket elcsábítani :S :S :S

Ez persze nem olyan gyakori szitu (remélem), szóval... lehet, hogy a barátod egyszerűen még nem oldódott annyira fel, hogy mondjuk haverjai/osztálytársai előtt vállalja, hogy kapcsolata van. A fiúknál kicsit furán működik ez, mintha cikinek tűnne a haverok szemében, hogy csajozik, stb.

Hány évesek vagytok? Mert ez kicsit korosztály-függő is.

2010. ápr. 1. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Ő 19 én 15.

Utolsó válaszoló: ez aligha lehetséges, már mindenki tudja suliban hogy együtt vagyunk, mindig fogja a kezem és sok a pletykás ember..

2010. ápr. 1. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igen! 4 év nem nagy kor külömbség de ebben a korban lehet ok arra hoyg szégyeljen még ha szép is vagy akkor is!! De ha tudják hogy együtt vagytok akkor csak a megállapodásotokhoz tartotta magát, csak félreértette szeintem! Beszéld meg vele az a biztos! Egyébként meg ha a suliban mindenki tudja akkor miért nem lehet csókolózni ott is?? Ezt nem értem! 21/F
2010. ápr. 1. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszadó vagyok: Remek, nagyon megkönnyebbültem, hogy nálad nem az a helyzet, mint nálam volt! :) Akkor viszont nem értem, miért... lehet tényleg csak tartani akarta magát a megbeszéltekhez és félreértette. Vagy így jön ki a gátlásossága, és nem akarja, hogy mindenki titeket bámuljon "nyalás-falás" közben, azért akarta betartani. Beszáéjátek meg, az a legjobb megoldás!:)
2010. ápr. 1. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
*beszéljétek meg
2010. ápr. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!