Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint gyakrabban kéne szőrtelenítem intim területen. Gáz, ha én ezt nem akarom?
Sziasztok. Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, és a héten derült ki számomra, hogy ő egyáltalán nem szereti, ha nekem bármekkora szőr is van ott lent...nem gondoltam eddig soha, hogy őt ez zavarná, pláne, hogy kb 3 hetente azért leborotválom, (amikor a lábam és a hónaljam epilálom) és a köztes időben is röviden tartom trimmelővel...szóval nincs elhanyagolva a terület.
Egyszerűen nem szeretem a borotvát. Valamint ha teljesen csupasz, sztem tök kislányos. Néha jó leszedni, de sztem nőies, ha van ott szőr.
Ő annak örülne, ha minden nap leszedném borotvával.
Nyáron bikinivonalra figyelek természetesen, szval nem egy őrült feministának kell elképzelni....
Azt is mondta, miért nem gyantáztatom vagy epilálom akkor....mondtam neki, h majd először neki....
Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása.
Ti mit gondoltok erről?
Járt valaki hasonló cipőben esetleg?
Köszi :)
22/L
"Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása."
Ő nyalja/dugja bele a farkát, vagy sem?
De.
Hát akkor egynek (remélhetőleg) van köze.
Kompromisszum, tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!