Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint gyakrabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint gyakrabban kéne szőrtelenítem intim területen. Gáz, ha én ezt nem akarom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, és a héten derült ki számomra, hogy ő egyáltalán nem szereti, ha nekem bármekkora szőr is van ott lent...nem gondoltam eddig soha, hogy őt ez zavarná, pláne, hogy kb 3 hetente azért leborotválom, (amikor a lábam és a hónaljam epilálom) és a köztes időben is röviden tartom trimmelővel...szóval nincs elhanyagolva a terület.

Egyszerűen nem szeretem a borotvát. Valamint ha teljesen csupasz, sztem tök kislányos. Néha jó leszedni, de sztem nőies, ha van ott szőr.

Ő annak örülne, ha minden nap leszedném borotvával.

Nyáron bikinivonalra figyelek természetesen, szval nem egy őrült feministának kell elképzelni....

Azt is mondta, miért nem gyantáztatom vagy epilálom akkor....mondtam neki, h majd először neki....

Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása.

Ti mit gondoltok erről?

Járt valaki hasonló cipőben esetleg?

Köszi :)

22/L

2016. febr. 25. 20:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása."

Ő nyalja/dugja bele a farkát, vagy sem?

De.

Hát akkor egynek (remélhetőleg) van köze.

Kompromisszum, tudod...

2017. aug. 17. 16:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal vonzóbb és szexibb egy pucér punci! Nyalogatni is jobb, mint a szorost!
jan. 28. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!