Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőke hajat gyakrabban kell...

A szőke hajat gyakrabban kell mosni?

Figyelt kérdés

Természetes szalmaszőke hajam van, és évek óta akármivel mosom, a 3. napon már látszik, hogy koszos, barnásszürke lesz a zsírtól. Nagyon visszataszító.

Csak én vagyok ilyen peches, vagy a szőke hajat tényleg gyakrabban kell mosni?

2014. okt. 16. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is szőke vagyok,eredeti.Nekem is kell mosni,de én úgy szoktam,hogy beiktatok egy száraz samponos hajkefélést.
2014. okt. 17. 06:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A világoson jobban látszódhat a szennyeződés, ahogy az ősz, fehér hajon is látszik a faggyúréteg, ami zsírozza -ettől meg sárgás lesz a haj.
2014. okt. 17. 12:09
 3/3 anonim válasza:
En is eredeti szoke vagyok es azt vettem eszre foleg most igy osszel hogy a harnadik napon kezd zsirosodni es koszolodni es mar nagyon igenyli a hajmosats.Eddig is minden 3.nap mostam hajat de eddig nem latszodott ennyire a zsirosodas,es nem fogjatnam hormonvaltozasra sem:)
2014. okt. 17. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!