Szőke hajfestékbe lila mixton?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most fekete a hajam, de leszeretném szívatni és szeretnék lila színű hajat. Sima hajfestékek mind sötétek.
Ilyen színre gondoltam. Na már most, ha ez ugye mixton, akkor bele kell keverni hajfestékbe. Ha szőkébe keverem akkor milyen lesz?
2014. okt. 16. 22:19
1/2 anonim válasza:
Jó, amit mondasz, jó világosszőkébe kell tenni, de az arányt neked kell kikísérletezned attól függően, pontosan milyen eredményt szeretnél.
Én mondjuk másképp csinálnám: a szőkére szívatott tincset pl. Directions hajszínezővel festeném be. Ez nem terheli annyira a hajat, mint a hajfesték, mert ahhoz megint kell oxidálószert keverni.
2/2 anonim válasza:
Ez a mixton a hajon ennél jóval sötétebb magában. Használtam már... szőkébe keverve pedig ronda fakó szürkés-lila színe lesz és 2 mosás után már leginkább csak a szürke marad meg belőle. Inkább színezőt használj. Alfaparf Jeans Color
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!