Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint gyakrabban kéne szőrtelenítem intim területen. Gáz, ha én ezt nem akarom?
Sziasztok. Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, és a héten derült ki számomra, hogy ő egyáltalán nem szereti, ha nekem bármekkora szőr is van ott lent...nem gondoltam eddig soha, hogy őt ez zavarná, pláne, hogy kb 3 hetente azért leborotválom, (amikor a lábam és a hónaljam epilálom) és a köztes időben is röviden tartom trimmelővel...szóval nincs elhanyagolva a terület.
Egyszerűen nem szeretem a borotvát. Valamint ha teljesen csupasz, sztem tök kislányos. Néha jó leszedni, de sztem nőies, ha van ott szőr.
Ő annak örülne, ha minden nap leszedném borotvával.
Nyáron bikinivonalra figyelek természetesen, szval nem egy őrült feministának kell elképzelni....
Azt is mondta, miért nem gyantáztatom vagy epilálom akkor....mondtam neki, h majd először neki....
Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása.
Ti mit gondoltok erről?
Járt valaki hasonló cipőben esetleg?
Köszi :)
22/L
Hát el kell neki mondani azt, amit ide leírtál. Őszintén megvallom, én se nagyon szeretek borotválkozni azon a tájékon. Persze a párom kedvéért én is meg szoktam tenni időnként, de nekem kényelmetlen, macerás.
Célszerű valami kompromisszumot kötni, pl. ha eddig 3 hetente borotváltad, akkor mondjuk borotváld le hetente-kéthetente, így ő is örül majd, de neked sem kell naponta szarakodnod vele. Epilátort, gyantát én sem vállalnám be senki kedvéért.
Epilátor, gyanta? Egy érzékeny területen? Normális ez az ember?
Egyéni szerintem, ki hogy szereti, nekem úgy esik jól, ha leszedem, ha borostásan hagyom, kipattanásosodik, ha dzsungel, akkor meg jobban beizzadok ott. Másnak meg mások a szempontjai és másképp kényelmes.
Azért megkérdezhetnéd, hogy a 6 év alatt miért pont most jutott eszébe erről szólni. :-)
Nálunk pont fordítva szokott lenni, engem szokott már zavarni és ő az, aki azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, így is ugyanannyira kíván. Mondjuk én azért nem szoktam olyan sűrűn borotválni, mert mi általában csak heti 1x találkozunk, néha meg nem úgy jön ki a lépés, nincs már időm a szőrtelenítésre. De később ha minden nap együtt lennénk, 3-4 napnál biztos hogy akkor sem csinálnám sűrűbben, mert kegyetlenül érzékeny az a rész, és amúgy borzasztó macerás. Szóval megértelek, ez a te döntésed, ha neked így jó, akkor szerintem se kéne ebbe beleszólnia. Főleg nem 6(!) év után. Ha eddig jó volt neki, akkor most mégis mi változott..? Vagy ha eddig se szerette így, akkor miért csak most szólt róla? Szerintem ezek itt az igazi kérdések.
Amúgy ha leültök, meg lehet ezt normálisan beszélni, végül is megtehetitek, hogy elkezditek közelíteni egymáshoz az elképzeléseiteket, és megegyeztek valami középútban, ami még neked is belefér, meg neki is.
21/L
Nem gáz, és nyilván a te tested. Viszont az ő igényeit is figyelembe kell azért venni, elvégre az is szempont, hogy neki akarsz tetszeni, illetve nyilván elvárod, hogy más nőre ne nézzen, ilyen szempontból a párkapcsolat valamilyen szintű felelősséggel is jár.
Szerintem a gyanta lehet jó megoldás. Elvileg ha kozmetikus csinálja, akkor nem is nagyon fáj, én magamnak szoktam, az is kibírható. Cserébe egy hétig tuti sima, utána is sokkal kellemesebb.
Bár nyilván a te döntésed, hogy inkább magadnak akarsz tetszeni, vagy inkább neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!