Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mióta borotvával is szőrtelení...

Mióta borotvával is szőrtelenítem a lábam csúnya szőrbenövések és és piros néha lilás (foltok) pontok jelentek meg a lábamon, mi lehet ez, esetleg ismertek rá vmi hatásos krémet v más kezelési módszert?

Figyelt kérdés
olyan mintha sérült volna a bőröm és csúnyán gyógyult meg, nagyon zavar mert csúnya

#száraz bőr #sőrtüzsző gyulladás
2015. márc. 23. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen ennek annyi lesz!
2015. márc. 23. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
??
2015. márc. 23. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy jártam!

Sajnos évekig borotválltam magam mindenhol!

Rettenetesen néztem ki,tűvel kellett kiszedni a bőröm alá nőtt szőröket,gennyes csúnya volt nagyon!

Nekem semmilyen krém és eljárás nem használt rá!

Egy megoldás van és sok türelem kell hozzá!

Növeszd ki a szőrödet és kezd el gyantázni,a borotvát dobd a kukába!!

Nekem teljesen rendbe jött és boldog vagyok hogy anyukámra hallgattam!:)))

2015. márc. 23. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont a gyantától meg epilátortól lett ilyen. De gondolom a helyzet ugyanaz, benőtt, gyulladt szőrök, az után maradt hegek, stb. Ezen AHA savas krémekkel lehet segíteni. Neostratát ajánlom, van ilyen 200 ml-es változata, az sokáig elég és nagyon jó. Helyrehozza a bőrt.
2015. márc. 23. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem borotvától, gyantától, epilátortól is ilyen. pedig szoktam bőrradírozni is meg testápolózni is. sajnos úgy vettem észre, ez hajlam kérdése és nem nagyon tudsz mit tenni, max annyi, hogy ne piszkáld, kaparászd őket, mert akkor csak még rosszabb lesz (tapaszalat sajnos).
2015. márc. 24. 09:25
 6/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat! a NeoStrata krémből melyik fajta lenne az ideális ? a smoothing lotion? és esetleg tudsz valami jó helyet ahol könnyen beszerezhető v olcsóbb ?

előre is köszi:)

2015. márc. 24. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
ez a neostrata engem is érdekelne, belinkelnéd, kedves válaszadó?
2015. márc. 25. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:
google
2015. márc. 25. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!