Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint gyakrabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint gyakrabban kéne szőrtelenítem intim területen. Gáz, ha én ezt nem akarom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, és a héten derült ki számomra, hogy ő egyáltalán nem szereti, ha nekem bármekkora szőr is van ott lent...nem gondoltam eddig soha, hogy őt ez zavarná, pláne, hogy kb 3 hetente azért leborotválom, (amikor a lábam és a hónaljam epilálom) és a köztes időben is röviden tartom trimmelővel...szóval nincs elhanyagolva a terület.

Egyszerűen nem szeretem a borotvát. Valamint ha teljesen csupasz, sztem tök kislányos. Néha jó leszedni, de sztem nőies, ha van ott szőr.

Ő annak örülne, ha minden nap leszedném borotvával.

Nyáron bikinivonalra figyelek természetesen, szval nem egy őrült feministának kell elképzelni....

Azt is mondta, miért nem gyantáztatom vagy epilálom akkor....mondtam neki, h majd először neki....

Szerintem ebbe egy férfinak nincs beleszólása.

Ti mit gondoltok erről?

Járt valaki hasonló cipőben esetleg?

Köszi :)

22/L

2016. febr. 25. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy vegyétek be az előjátékba a leborotválásod. Ahányszor megvág annyiszor 2 szexmentes nap.

Így komolyan belegondolva tényleg fura így 6 év után.

2016. márc. 1. 06:57
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Jajj marhaságokat beszélek!! Bár nem értek hozzá, de az a weet szőroldó hab zselé vagy mi az nem használható odalent? Mégiscsak jobb mint a gyanta. Természetesen a párod költsége.
2016. márc. 1. 07:06
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

Kérd meg, hogy lepjen meg intimszőrtelenítő krémmel :)

Abszolút nem elvárás,amit a párod kér. Lehet később a szőr fog neki tetszeni, ezt sem tudhatod! Vagy egyezz ki abban, hogy egy csíkot hagysz :) és akkor nem kislányos.

2016. márc. 1. 07:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi még csak két év óta vagyunk együtt, viszont szeretem, nagyon.

Eszembe nem jut, hogy bármiként másként kéne lennie.

A haja is jó, meg a szőrei is... akármilyen fazonja van

2016. márc. 1. 07:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha trimmelot nullára állítod az majdnem olyan mintha boratvalnad, de csak óvatosan. Amúgy en is jobban szeretem mikor frissen van borotválva, de ezen nem problémánek ha nem.
2016. márc. 1. 08:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a gáz, hogy ezt 6 év után hozza fel, ezt tényleg meg kéne beszélni és utána valami kompromisszumot kitalálni. Szerencsére az én férjem egyáltalán nem problémázik ilyeneken, úgy szeret, ahogy vagyok. Ha fazonra vágom, már az is bőven elég. De kipróbáltuk a borotválást is, hozzáteszem nekem is nagyon érzékeny a bőröm és gyorsan nő a szőr. Egyszer úgy csináltuk, hogy borotváljon le ő, na akkor össze-vissza vagdosott véletlenül, 3 napig rohadtul fájt, ott mondta, hogy soha többé ilyet.

Hozzáteszem, nála is csak egyszer csináltunk teljes borotválást, és nekem sem annyira jött be a szőrtelen verzió.

Szóval összefoglalva, te tudod, hogy mennyit vállalsz be, a párod elmondhatja, hogy ő mit preferálna, de ha ez neked nagyon kellemetlen/kényelmetlen, akkor lehessen ezt vele megbeszélni és ne várja már el, hogy miután 6 év után előjön a farbával, most hirtelen te úgy tegyél, hogy neked rossz legyen. Erről az jut egyébként eszembe, lehet, hogy rádunt kicsit és azért akarja, hogy változtass és legyél teljesen csupasz? Meg lehet próbálni azt is, hogy pár napig, mondjuk egy hétig csupaszon tartod a területet és közben kiderül az is, hogy te bírod-e, vagy teljesen kipattogzol. Szóval megpróbálhatsz a kedvében járni, de ha neked ez nem jó végülis, azt értse meg.

Ha ezen múlna a kapcsolat, az már eleve nem jó szerintem.

2016. márc. 1. 08:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert az ex-emnél nem toleráltam, ha szőrös volt (pláne a feneke), a mostani páromnál viszont nem jelent problémát, ha kicsit szúr :)! Bár meg kell jegyezzem Ő sokkal igényesebb, egyéb területen is!
2016. márc. 7. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:

borotválj gyakrabban, de nem minden nap. így mindenki megkapja amit akar.

a kb napi borotválást amúgy van aki bírja? én ha nem várom meg, hogy megnőjön pár centit, akkor piros lesz rohadtul. annál a szőr is jobb...

2017. aug. 17. 00:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi köze ehhez a feminizmusnak? Feminista vagyok, és nyaktól lefele egy szál szőr nincs rajtam.
2017. aug. 17. 06:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Több pengéjű borotvát kell használni, nem az olcsó sz*rt. Tök mindegy milyen márkájú, az eldobhatót felejtsd el. 4-5 pengéjű borotvával a mindennapi szőrtelenítés sem lehetetlen, nem. gennyesedik, nem pattogzik ki. Drágább, de hosszú ideig felhasználható is.
2017. aug. 17. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!