Miért érzem az izzadságszagot magamon, mikor rendszeresen tisztálkodom, használok sprayt, szőrtelenítem a hónaljam? Mit csináljak?
elindultam itthonrol fél 10kor, és már rá egy órával èreztem magamon azt a furcsa izzadság szagot, ami a ruhámon van a hónaljamnál... most hazajottem, levettem a pólómat, megszagoltam, és érzem az izzadság és a spray szag keverékét..
Már a 4. fajta sprayt használom, próbáltam rexonat, fa-t valami ismeretlen nevűt, dove-ot (eddig a dovenál èreztem legkevésbé). Kb 1 éve van ez...
Nagyon zavar, mert suliban ahogy leülök valahova, vagy kitárom a karom, feszengek, hogy mi van ha más is èrzi.
Mit tudnék tenni ellene? :(
Köszönöm!
22/L
A testszag belülről jön. Tehát, amit eszel, olyanná is fogsz válni. Ha egészségesen táplálkozik az ember, akkor szinte alig van testszaga, ha összezabál minden sz..rt, akkor büdös és irritáló.
Nekem a rózsaszín America spray vált be. Próbáld ki, hát ha bejön neked is. :)
Nekem is van rózsaszín America dezodorom.
Nekem a Rexona motion sense (sexy bouquet-strawberry and apricot) nagyon tetszik,ami bevált.Mozgás hatására sokkal intenzívebb,érzem magamon hosszasabb mozgás után is hogy kellemesen friss illata van.
Egy, hogy a sprayt sosem a ruhára kell fújni, hanem közvetlen a hónalj bőrére kb. 15-20 cm távolságból.
Kettő, hogy sok spray túrót sem ér. A Rexona pedig nagyon jó, én férfiben használtam régebben, de rátértem a stiftekre, azon belül Old Spice. Nőben nem tudom, milyenek vannak, Rexona is biztos van. Próbáld ki azt.
Viszont orvosi kutatások kimutatták, hogy a stift veszélyes lehet éveken keresztül használva, mivel lezárja a verejtékmirigyek kivezetőnyílását, ezzel befele a szervezet fele történik a terhelése a stift hatóanyagának, tehát nehezen vagy nem tud ürülni. Mert abszolút megszünteti az izzadtságot is. Olvass utána.
Nem a ruhára fújom, lehet kicsit félreérthetően írtam :)
A kaja nem lehet gond, mert sportolok, így ahhoz illően étkezem
Köszönöm a válaszokat, hasznos :)
Fa dezodortól és aluminium mentestől én büdösebb leszek, mintha nem használnék semmit.
Izzadásgátlót kell hasznlni! Rexona Maximum protection, Borotalco golyós, Nivea Pearl&Beauty nagyon jók. A deot felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!