Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy én nem állok készen arra, hogy 3 gyerek nevelőanyja legyek 22 évesen? Mi lehetne a megoldás?
A barátommal összeköltöztünk, vagyis én költöztem hozzá (ő szerette volna), miután a felesége elköltözött az anyjához a gyerekekkel. Ez még nyáron volt, de a volt feleség egyre jobban bekattant, képtelen feldolgozni a válást, vagy azt, hogy már én is itt vagyok. Már a gyerekekkel sem foglalkozik, csak idegbetegeskedik, ezért a párom szeretné, ha visszaköltöznének ide... A ház maga hatalmas, szóval nem lennénk egymás szájában, külön emeletük van/volt nekik, de azért csak más lenne a helyzet, mint most, amikor kb. csak telefonon beszélnek az apjukkal, velem csak párszor találkoztak.
Nincs velük semmi gondom, de azért 22 évesen nem a nevelőanyaság a fő célom, ráadásul keveset is vagyunk itthon, az életünket nem gyereknevelésre rendeztük be.
Keveset vagyunk itthon, sokat járunk el szórakozni, összejárunk a barátainkkal és utazgatunk mindenfelé.
A gyerekekkel ez kivitelezhetetlen lenne (7, 12 és 16 évesek)...
Kérdező (#18) "Igazából attól nem félek, hogy szakítana velem." - én se... az eddigi válaszadók azt akarják elérni, hogy TE szakíts vele, és menj el...
Nekem meg az a véleményem, hogy mondd el őszintén a párodnak a problémádat, beszélgessetek róla többször, és nyilván ki tudtok találni majd megfelelő kompromisszumot, amiben még te is jól érzed magad, meg a párodnak is marad kapcsolata a gyerekeivel.
Arról meg egyértelműen lebeszéllek, hogy te szakíts, mert ha valami, na az biztos hogy a gyerekeken csattanna... szemben az anyukák által elképzelt világgal...
Honna van pénzed 22 évesen? Hol dolgoztál?
Ha lenne pénzed nem tűrnel egy sokkal idősebb gyerekes ferfi mellett és nem az utazasaidat feltened.
Csak egy ujabb dologtalan aranyaso kisribizli vagy
59%-os, rontsd már máshol a hangulatot. :)
Nem mindegy neked, honnan van pénzem? A lényeg, hogy nem a pénze miatt vagyok a párommal.
Igen, tudom, hogy beszélgetnünk kell erről... Csak nem szeretném, hogy azt gondolja, én akarok közéjük állni. Mert örülök, hogy újra jó kapcsolatot szeretne velük, de ez nekem túl hirtelen lenne.
"az életünket nem gyereknevelésre rendeztük be"???? Az, hogy Te 22 évesen nem arra rendezted be, az oké (lenne, ha nem gyerekes férfival kavarnál), de hogy mer egy többgyermekes szülő így élni? Megcsinálom őket, de az életemet úgy rendezem be, hogy nekik nincs benne helyük, ez mi? Nem látod, hogy a barátod egy utolsó, felelősséget nem vállaló, hárító, önző, nagy kamasz? Minden, csak nem felnőtt férfi... gondolom ezért talált egy szintén kamasz lányt maga mellé... de a "szerelem" (vagy nem tudom, minek hívjam) tényleg vak, sajnos Te csak akkor fogod ezt meglátni, amikor már közös gyerek is lesz, az meg már késő...
Amúgy meg én is voltam gyerekes férfival (csak ő FÉRFI volt és APJA a gyermekének): alap, hogy a gyermek volt az első! Neki is, és nekem is! Nem is értem, hogy nem gondoltál ebbe bele, amikor ez kezdődött. Titkolta, hogy gyerekei vannak, vagy mi? De akkor is, egyszer ki kellett derülnie... próbállak, de egyszerűen nem tudlak megérteni, tényleg.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: szépen, nyíltan, őszintén. Remélhetőleg meg fogja érteni, és szépen elválnak útjaitok.
1.Mióta vagy a pasival?
2.Tönkretetted az életed 22 évesen, ha nem ébredsz fel!
3.A pasival a gyerekeit is vállaltad!
4.Ha igazán szereted a pasit,akkor nem irtad volna ide ki a kérdésedet!
5.Ha a gyerekei leosztják a fejedet,lehet menekülnél,de már nem lesz hova!
6.Miért nem kellesz a korodbelieknek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!