Szerintetek ebben az esetben mi a jó megoldás? Nagyjából tudom, hogy mi lesz ezután, de mégis érdekel a véleményetek.
Ha most nem támogat, akkor miért félsz elköltözni?
Annyi, hogyha nem akarod sokáig hallgatni majd a kiakadást, meg amiket írtál, akkor szólj nekik 1-2 nappal előbb, mikor már van albi, meg minden.
De lehet, hogy miután már elköltöztél már mégis jó leszel, meg a párod is, meg a levéske kerested is ;)
ha idén végzel,akkor szerintem várd meg már,hogy lediplomázz és tudj teljes munkaidős állást vállalni.
utolsó félévben szerintem nem éri meg önállósodni, mert nem hiányzik pont akkor,hogy több munkát kelljen vállalnod+háztartás vezetés.
de ha még 1,5 éved van hátra,akkor én meglépném az összeköltözést. nyilván több munka vállalása mellett. esetleg ha van levelező akkor átjelentkezni oda.
vagy jobban megnyomni a tanulást ,hogy kapj ösztöndíjat is.
amúgy véleményem szerint maga a beszólás nem sértő annyira,hogy miatta elköltözz otthonról. de mivel már 24 vagy, 2 éve együtt vagytok, szerintem a kapcsolatotok érdekében is jobb lenne már összeköltözni.
csak tisztázni akartam,hogy én nem anyukád beszólása miatt mennék külön tőlük.
Igazából évek óta gyülemlik a dolog bennem.sosem szóltam vissza, úgy voltam, jobb a békesség, de sajnos én láttam mindig kárát ennek, mert sokszor megbetegedtem ez miatt. A mostani beszólás a hab volt a torta tetején.. :)
sajnos 1.5 évem van arra még, hogy végezzek, és el tudjam kezdeni a tervezett Phd tanulmányaimat, annyit pedig nem bírok várni, az sok lenne
fizetik rád a rezsit, a kaját, a gyógyszert, a lakbért, a wc papirt, a mosószert, az öblitőt, az elemet a távkapcsoloba...
az a minimum hogy a bérletet a sminket a piát magadnak állod
komolyan gondolod hogy a pasid majd ugyanezt megteszi
minden alap dolgot kifizet te meg csak magadra költcs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!