Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom "hisztizni"?

Figyelt kérdés

1 volt osztálytársammal összejöttem egy buliban,ő szerelmes lett belém én pedig nem voltam az(legalábbis akkor azt hittem)

Először csak szex kapcsolat volt,bár részemről is több érzelemmel,utána jártunk pár hetet,majd én szakítottam vele,kicsit később ismét csak szex(ő szerelmes volt,én pedig éreztem,hogy jó vele,nem csak a szex,fontos nekem.)

Viszont volt,hogy hetekig nem találkoztunk(más városban lakunk)nem hívtam el,pedig mindig jött volna,inkább elmentem kártyázni vagy bulizgatni.

1 hónapja ismét inkább a haverokat választottam,és a rá következő hétre az egyik haverommal találkozott(amúgy is nagyon jóban voltak),majd most 1 hete járnak.

Én fel vagyok teljesen háborodva ki is osztottam a lányt,aki szépen közölte velem,hogy nyugodjak meg ő nem fog a kártya-haverok-buli és közém állni.

Nem bosszúból jött össze a fiúval.Ugyanis nem vágta a pofámba a dolgot,és azt mondta azért nem közölte,mert tőlem már nem akar semmit,hisz más dolgok fontosabbak.

Most jövök rá,hogy ez a lány tényleg mindent megtett értem,törődött velem.Én pedig elvesztettem.

Nem vagyok egy nyálas alkat,sőt...de ez most nagyon fáj.És nem az,hogy a haverommal van...Hanem,hogy már nem velem.

2010. márc. 25. 22:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen,ugyanis egy a baráti társaságunk,egy helyre járunk,tudja,hogy már régóta a haverom.1 várossal lakik arrébb,de leginkább a suli miatt itt vannak barátai és sűrűn átjár.Még talán jó is lenne,ha bosszúból jött volna össze vele,bár kizártnak tartom.Nem is vágta a képembe,aztán mikor összefutottunk is zavarban volt.

És igaz...megérdemel egy jobb kapcsolatot.Én löktem el ezzel magamtól,azt gondoltam majd mindent tolerálni fog úgyis.Annak ellenére jó volt hozzám,hogy tudta nem fogok járni vele.Én meg csak arra tudok gondolni,hogy mekkora balf'sz voltam.

2010. márc. 26. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt tényleg elrontottad, de fiatal vagy és ha lesz még egy nagyszerű lány, becsüld meg jobban!
2010. márc. 26. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak az idő mondhatja meg, hogy lesz-e még ebből valami.
2010. márc. 26. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg úgysem tudtál volna igazán törődni vele. Várd meg, amíg szerelmes leszel.
2010. márc. 26. 17:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom most mit érzek.De egy nagy ürességet biztos.
2010. márc. 26. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én hiúságnak szoktam hívni, vagy hatalomvágynak.
2010. márc. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!