Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom ehhez? Megtehetem? Jó ötlet lenne?
A volt barátom több, mint fél éve szakított velem, viszont ahogyan azt tette, az nem volt túl szép. Nem mert a szemem elé állni,így facebook chaten szakított, amitől eléggé kiakadtam, azt hiszem érthető.
Azóta nem kerestem, mert nem hittem el, hogy így viselkedik. Nagyon szomorú vagyok, teljesen összetörtem, hiszen 1 évig jártunk, nagyon szerettük egymást, de tönkrement a kapcsolatunk, és a végén azt "írta", hogy már nem szerelmes.
Előtte pedig nagyon az volt. Kérdésem az, hogy kérhetnék-e tőle egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük, tisztázzuk a dolgokat?
Én még szerelmes vagyok belé nagyon, és el szeretném neki mondani. Valamint meg szeretném kérni, hogy mondja a szemembe, hogy nem szeret.
Nők.... már bocsi :)
de ha szeretne nem csinálná ezt.
Felesleges, úgyis ki fog térni a találkozás elől.
Velem sms-ben szakítottak annak idején, több hónapig próbáltam elérni a k.urvát, sikertelenül, végül külső segítséggel sikerült "véletlenül összefutni" vele, de nem érte meg, rosszabb lett, mint volt.
Mostanra már te is feldolgoztad, ne kockáztasd, hogy feltépi a sebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!