Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom "hisztizni"?

Figyelt kérdés

1 volt osztálytársammal összejöttem egy buliban,ő szerelmes lett belém én pedig nem voltam az(legalábbis akkor azt hittem)

Először csak szex kapcsolat volt,bár részemről is több érzelemmel,utána jártunk pár hetet,majd én szakítottam vele,kicsit később ismét csak szex(ő szerelmes volt,én pedig éreztem,hogy jó vele,nem csak a szex,fontos nekem.)

Viszont volt,hogy hetekig nem találkoztunk(más városban lakunk)nem hívtam el,pedig mindig jött volna,inkább elmentem kártyázni vagy bulizgatni.

1 hónapja ismét inkább a haverokat választottam,és a rá következő hétre az egyik haverommal találkozott(amúgy is nagyon jóban voltak),majd most 1 hete járnak.

Én fel vagyok teljesen háborodva ki is osztottam a lányt,aki szépen közölte velem,hogy nyugodjak meg ő nem fog a kártya-haverok-buli és közém állni.

Nem bosszúból jött össze a fiúval.Ugyanis nem vágta a pofámba a dolgot,és azt mondta azért nem közölte,mert tőlem már nem akar semmit,hisz más dolgok fontosabbak.

Most jövök rá,hogy ez a lány tényleg mindent megtett értem,törődött velem.Én pedig elvesztettem.

Nem vagyok egy nyálas alkat,sőt...de ez most nagyon fáj.És nem az,hogy a haverommal van...Hanem,hogy már nem velem.

2010. márc. 25. 22:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt bizony elcseszted,haver :) Nagyon igaza volt a csajnak,ha helyette inkább kártyáztál,meg buliztál!!!
2010. márc. 25. 23:05
 2/16 anonim ***** válasza:

Hamarabb kellett volna kapcsolni.

Most legalább megtanultad egy életre.

2010. márc. 25. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit, hogy pofára estél, ez van. Késő bánat... és muhhahaha, megszívtad. :))))

Abszolút nem tudok veled együtt érezni...

2010. márc. 25. 23:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát ezen nincs mit szépíteni, elcseszted. De ismered a mondást. "Csak akkor jövünk rá, hogy milyen fontos valami, ha már nem a miénk." Egyébként nem biztos, hogy a lányért vagy oda, szerintem csak a rajongása tetszett. És most, hogy nem rohangál utánad, persze, hogy hiányzik. Erre tippelnék, de lehet tévedek.

Sok mindent nem tehetsz, ha most elkezdesz utána bomlani, akkor csak megutáltatod magadat. Viszont, ha mégegyszer felkeres, akkor használd ki a lehetőséget. Ne borulj a lábai elé, csak szépen, lazán. Egy pozitív, egy negatív.:) 22/f

2010. márc. 25. 23:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Eső után köpönyeg.

Hisztizni nincs jogod.

Ha már férfiasan elb@asztad, viseld a következményeket is férfiasan.

2010. márc. 25. 23:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Valóban nincs jogod hisztizni, az elhangzottak után teljesen érthető, hogy ejtett, és ahogy leírtad, még csak nem is bosszúból tette. Ez van, hagyd őt békén szerintem. Amúgy valószínű minden ember egóját bántaná a szitu, majd kihevered:)
2010. márc. 25. 23:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Tök igazatok van:S

Nagyon jó csaj,meg tényleg nem csak a szex volt jó vele,fontos volt nekem,de nem eléggé.

Találkoztam velük múlthéten,és mikor megláttam ,azt hittem kiugrik a szívem.Haverral beszéltem,daráltam a szöveget,hogy mi újság stb. a csaj ott állt mellette.A sráccal nem beszéltük meg a dolgot,igazából tényleg semmi közöm hozzá akármilyen jó haverom,hisz én dobtam el a lányt.

Persze bántja valamennyire az egómat is,de leginkább az bánt,hogy tényleg nagyszerű lány,és én meg így bántam vele.

2010. márc. 25. 23:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyébként a lány tudta, hogy a srác a te haverod? Mert, ha igen, akkor ne legyél benne olyan biztos, hogy nincs célja ezzel a kapcsolattal. Mármint lehet, hogy tényleg van benne egy kicsi bosszú.
2010. márc. 26. 01:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Legyen benned egy kis önzetlenség. Nem érdemel meg egy kevésbé egyoldalú kapcsolatot?
2010. márc. 26. 01:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy igazi hülyegyerek vagy. Gratulálok.
2010. márc. 26. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!