Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, ennyi idióta unatkozik?
Figyelt kérdés
már kurv.ra idegesítenek ezek a "TERHES VAGY" " [link]
ilyen sz@r linkek meg szavak!!!:@
ha ennyire unatkoztok akkor ott a játszótér,vagy a jobb kezed és a többit te is tudod!
Látszik amugy rajtatok h ilyen 10-15 év körül lehettek!
Titeket nem idegesít?
2010. márc. 25. 21:03
31/46 A kérdező kommentje:
ááá már azon gondolkodom h csiinálok egy terhes csirkés és a LEGUJABB libás remixet felteszem a youtubra és azt nézhetik egész nap!
Pákó filling...kocsogok
2010. márc. 25. 21:22
32/46 anonim válasza:
A libulizmus társadalmi hatásai, levelük!
Postás
33/46 anonim válasza:
Esküszöm, nem ez volt a szándékom, de most nagyon kell röhögnöm a libán :D A sok marha meg spammeli :D
34/46 anonim válasza:
A libás kép is nagyon aranyos :DD Egyébként én is röhögök rajta, most miért ne? Bosszankodjak? Minek mérgeljem magam? :D Nevetni egészségesebb és ez a liba nagyon jó :D Főleg ez a "liba egre nez" sírok :D
35/46 anonim válasza:
én is most olvasom a linket, pedig én küldtem be :D:D:D:D kész vagyok :D Még a végén valami divatot teremtek :D
36/46 anonim válasza:
sztem tündériek ezek a libák :))
37/46 anonim válasza:
Nem is néz, hanem les :DDDD Sírok :DDDD
Igaza van annak, aki szerint tündéri, szerintem is nagyon aranyosak :):)
38/46 anonim válasza:
szakadok, ennyire hülye nem lehetek :D:D
39/46 anonim válasza:
Liba az égre les :DDDDDDDD Nem bírom :DDDDDDDDDD
40/46 anonim válasza:
én se, de ahogy elnézem spammelik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!